zdecydowanie na plus! (2) pierwszy raz trafiłem na ofertę PB 2 lata temu. Aż tyle czasu zajęło mi... martinez Polecam chłopaków! (1) Chłopaki ściągają moto z Włoch, sam sobie znalazłem ogłoszenie a oni tylko... Adrian Polecam (1) Nie jestem specem od motorów, jestem początkującym bikerem (2 sezon).... ewerte
Polecam (1) Witam, od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego Bandyty.... :) NIE POLECAM (2) Szukając kolejnego motocykla trafiłem na firmę PLANETBIKE, po przeczytaniu... GUMA POLECAM !!! (1) Kupiłem z Planet Bike moją juz ukochaną Ninię (Kawasaki). To był strzał w... max Właściwi ludzie i maszyny we właściwym miejscu - POLECAM (1) Kilka dni temu szczęśliwie nabyłem suzuki gsr 600. Motorek wygląda jak nowy i... Marek polecam (1) Super firma sprowadzająca motocykle z Włoch. Dla mnie sprowadzili BMW F650GS.... mahon nie tylko motory (1) Mają nie tylko motory w dobrym stanie, ale jest tam bardzo dobrej jakości... raf Polecam (1) Po długich przymiarkach zdecydowałem się na zakup pierwszego motocykla... Paweł polecam (1) kupiłem sprzęt w idealnym stanie, obsługa na najwyzszym poziomie:) co tu duzo... wisnia SZYBKO I SOLIDNIE (1) jeden dzień wystarcza aby z Gdańska do Warszawy dojechala przesylka!! Brawo... Tomasz Kulczyński POLECAM (1) Kupilem u nich Suzuki DL 650 V-Strom w super stanie - moto wygląda i jeździ... Darek, Warszawa Planet Bike (1) dobre sprzety, dobre akcesoria, mila obsluga, dobry kontakt, polecam bo... Bartek Polecam (1) Fajny sklep z uzywanymi motorami i akcesoriami. Obsluga bardzo milai i... Heniek