Planeta Singli 2

Temat dostępny też na forum: Planeta Singli 2
Opinie do filmu: Planeta Singli 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ubaw po pachy

Moim zdaniem chyba jeszcze śmieszniejszy niż pierwsza część. Zabawa murowana. Karolak przeszedł samego siebie. Reszta też . Ja polecam
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 17

WOW

To pierwsza część była w ogóle śmieszna? Większego gniotu nie widziałam. Nie lubię ogólnie polskich filmów, ale czasami zdarza mi się obejrzeć jakiegoś odmóżdżacza w stylu "Listy do M." czy coś w ten deseń, ale większego dziadostwa to nie widziałam. Chociaż nie.. Kac Wawa była bardziej żenująca. Szkoda kasy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mozna isc.Jednak spodziewałam sie czegoś lepszego.Na walentynki-Planeta Singli 3
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

A te minusy oczywiscie za prawdę

gniot

szkoda czasu. Kaźdy inny film będzie lepszy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 14

zarąbisty.... 2/10
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Super!

Lekki łatwy i przyjemny. Cała prawda o związkach damsko-męskich! Też trochę głębszych treści ale moze nie dla kazdego oczywistych,bo nie wprost pokazanych. To nie Woody Allen, ale wiadomo że to inna kategoria,więc pi co krytykować. Jako komedia romantyczna 10 na 10!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

polecam

Lekki, zgrabny, śmieszny, uroczy, czasem z przymrużeniem oka, dobrze zagrany, świetnie się ogląda. Komedia romantyczna i już:-). Udany wieczór.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

Fajny !

Bardzo dobrze sie oglada! Fajny sympatyczny lekki film! Polecam dla rodzin !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jess

Przecież to film dla singli

:)

Świetny film! Zdecydowanie lepszy od pierwszej części! Super spędzony czas ! Polecam wszystkim :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Gorszy od części pierwszej

O ile pierwsza daje jakiś powiew świeżości w polskim kinie o tyle druga część jest nijaka. Jogin ściągnięty z filmu Raj dla par z Vincem Voughnem i Jeanem Reno. Film jest do bólu wtórny. Jest to film niezapadający w pamięć i tyle. Obejrzeć można.
Dla osób, których interesuje wpływ internetu na ludzi polecam film Uwiązani.

Krzysztof i Sylwia

Super super super super super super super super super super weź żonę dziewczyne koleżankę i idź
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jupi

A sama mogę?

Niesamowita dawka humoru, polecam każdemu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czekam kiedy nachosy będą po 59 złotych. Rozumiem że każdy musi zarabiać mecz produkt ten nie jest tak drogi w produkcji by sprzedawać go za krocie! Film,Gimnazjalistki znajda dla Siebie coś śmiesznego ,inteligentni ludzie obejrzą i zapomną w minutę o tym. Nie oszukujmy się ,lecz z filmu na film Polska kinematografia komediowa jest metr pod dnem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film bardzo fajny !

Lekka komedia, dobre teksty śmiałam się i płakałam momentami na zmianę :)
Byliśmy ze znajomymi każdy zadowolony , każdy się smial i wszyscy powiedzieli ze film naprawdę dobry :)
Wprowadza już lekko w klimeay świąteczny :) można go obejrzeć w domku Wiec jeśli ktoś do kina nie chce się niech poczeka aż w przyszłym roku poleci na TVN w grudniu :)
Oceniam go na 10/10
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Angela.... I wszystko jasne

Bardzo przyjemnie się oglądało

Lekka sympatyczna komedia romantyczna..fajny humor. Brawo Karolak ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

SERIO!! Fajny - polecam

Jeśli ktoś pisze, że to gniot, lub gorsze niż 1sza część, to brak słów :) Nie jestem fanem tego typu kina, ale tu się świetnie bawiłem. Zdecydowanie lepszy niż część pierwsza (widziałem parę dni temu), dużo śmiechu... fabuła też dużo lepsza. Do tego nie aż tak głupkowaty jak poprzedni... ma potencjał na film romantyczny. Polecam na niego pójść ze swoją ukochaną, bez względu jak się między wami teraz układa, bo to film z morałem również dla związków w kryzysie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super film i tyle czekam na kolejną część już w lutym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super film. Polecam wszystkim
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można obejrzeć

Można obejrzeć albo pójść na spacer:) Mam wrażenie że reżyser nie mógł się zdecydować czy pójść w poważne tony z przesłaniem czy raczej w głupawe żarty w stylu amerykańskim i tak się zrobił miszmasz.

Po prostu komedia romantyczna

Miło spędzony czas. Przy scenie nietypowego odspiewania i odtańczenia kolędy przez pewną tancereczkę wpadlysmy w głupawkę.Dla wielbicieli tego gatunku godzien polecenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepszy niż 1 część

Fajny, lekki i zabawny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dalej jazda 2 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.