Planowane CC, dr Zabul

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Drogie mamy, mam zaplanowane CC w szpitalu w Gdyni Redłowie. Teoretycznie ma je wykonać dr Zabul. Nigdy nie byłam u tego lekarza, strasznie się boję. Czy któraś z Was miała wykonane cięcie przez tego lekarza? Możecie go polecić czy nie koniecznie? Proszę o jakieś opinie o tym lekarzu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moja przyjaciółka miała dwie planowane cesarki u tego pana i była zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję. Może ktoś jeszcze się wypowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No rzeczywiście, jeśli nigdy u niego nie byłaś to masz się czegoś bać. Będzie Cię ciąc na żywca, wydłubie dziecko i zostawi otwarty brzuch.

O losie! A jakby miał Cię planowo ciąć lekarz którego znasz to byś była bezpieczna? Bo nie może przecież zachorować, nie może mieć zdarzeń losowych albo Ty nie trafisz szybciej na porodówkę bo coś się stanie.

Nie idziesz do rzeźni tylko do szpitala i tam są specjaliści. Krzywdy nie zrobią.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tobie również dziękuję za życzliwy komentarz. Ułożyło ci? To super, cieszę się razem z tobą twoim szczęściem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przemily lekarz nie musisz sie niczego bac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Planowane CC, dr Zabul

Bardzo polecany lekarz, moja przyjaciółka jeździ do niego z daleka na wizyty. Mi robił nieplanowane CC w redłowie - wszystko idealnie. Blizna taka, że położna przy zdjęciu szwów się zachwycała jaka dobra robota :))

Dziękuję za odpowiedzi, trochę mi ulżyło :)

Inne tematy z forum

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...