Plastyka piersi
Zbyt mało słów jest aby w pełni wyrazić jak świetnym i cudownym chirurgiem jest Pani dr Karolina Kondej. Moim problemem były piersi puste i opadnięte po utracie sporej ilości kilogramów. Musiałam szukać pomocy u chirurga. Umówiłam się na wizytę do dr Kondej Zachwyciła mnie swoim podejściem do pacjenta już od pierwszej konsultacji. Poświęciła mi bardzo dużo czasu, odpowiedziała na każde pytanie, ze szczegółami mi o wszystkim opowiedziała jak również zaproponowała różne warianty do wyboru aby mi pomóc. Przede wszystkim spokój i uśmiech Pani doktor pozwoliły mi na to bym czuła się swobodnie. Efekty operacji ? Oszałamiające. Piersi wyglądają pięknie, naturalnie. Jestem zachwycona. Dr Karolina Kondej ma złote ręce. Swoją pracą sprawiła, że mam chęć patrzeć na swoje piersi. Wizyty po operacji w gabinecie czysta przyjemność z miłą chęcią wsiadałam do auta na spotkanie z Panią doktor,w razie pytań dzwoniłam. Wiele można by jeszcze pisać, ale jeśli miałabym zrobić ponownie ten zabieg bądź jaki kolewiek inny to napewno tylko i wyłącznie u Pani dr Karoliny Kondej.