Strzelnica Playground

Strzelnice

Gdynia, Bernadowska 24

Karolina - ocena (1) Super miejscówka prowadzona przez prawdziwych pasjonatów. Profesjonalni... Karolina Jurek - ocena (1) Bardzo słaba obsługa klienta, nie podobało mi się i mam obawy co do... Jurek Krzysztof - ocena (1) Złe doświadczenia po wizycie. Nie czułem się bezpiecznie Krzysztof
Iskra - ocena (1) Las i zapach prochu, czegóż chcieć więcej idealne miejsce na odreagowanie... Iskra Piotr - ocena (1) Wszystko tak elegancko jak tylko się da. Piotr Tomek - ocena (1) Bardzo fajne miejsce, zaangażowana kadra instruktorska, niskie ceny, fajny... Tomek Max - ocena (1) Świetna strzelnica Max Przemek - ocena (1) Profesjonalna obsługa, świetna lokalizacja i unikatowy klimat. Przemek Jaro - ocena (1) Widać że zmiana właściciela pociągnęła za sobą zasadnicze zmiany na tym... Jaro Adam - ocena (1) Modernizuje sie intensywnie. Jak skończą , to bedzie prawdziwy luksus.... Adam Mariusz Kniaz - opinia (1) Nie ma się do czego doczepić. Atmosfera super. Fachowa obsługa. Polecam Mariusz Kniaz uczestnik - opinia (1) Super miejsce z historyczną podstawą, bo miejsce istnieje z przed wojny .... uczestnik Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Szeroki wybór broni. Jarek marian pstrongowski - opinia (1) strzelnica super miejsce piękne obsługa grzeczna b fachowa,z poczucxiem... marian pstrongowski M - opinia (1) Zdecydowanie polecam, super obiekt, duzy i roznorodny. Prowadzacy kontaktowy... M