Plener w Parku Oliwskim

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z was miała może sesje zdjęciową w Parku Oliwskim ?? Jeśli tak to ile mniej więcej zajeła wam czasu?? Będę miała ową sesję przed ślubem ale kompletnie nie wiem ile mam na nią czasu zarezerwować :(

A może ktoś również ma w planie sesję w Parku O. ?:)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Plener w Parku Oliwskim

ja też planuję sesję w parku, ale to będzie juz początek października i mam nadzieję że uda mie się zamuwić ładna pogodę. Też jestem ciekawa jak to będzie wyglądało....

witam, sesję w P.O. miała moja znajoma. Sesja wyszła cudnie- można tam zrobić na prawde jedne z najpiekniejszych zdjec. Sama sesja nie zajela im długo- myśle ze max godzinkę, jak nie krocej. ale uwaga- korki! to najgorszy problem.. oni utkneli gdzies w korku, wszyscy czekalismy na nich z weselem (bo pojechali po mszy).. nie bylo ich ze 2-2,5 godziny i juz na prawde wodzirej nie wiedzial co robic, a zaczynac wesele bez pary mlodej tez cienko.. Ja swoja sesje mialam na drugi dzien i taką wersje nba prawde polecam. przynajmniej sie człowiek nie stresuje :] powodzenia dziewczyny! :)

Sama sesja foto/wideo minimum około 2 godz. Dworek+park > zalecany inny termin niż dzień ślubu :) . Każdy wideo-filmowiec i fotograf idzie na taki układ a wręcz sam powinien to przedstawić .

witam.nasza sesja w P.O. zajela nam jakie 3 godz. Jest tam tyle fajnych ciekawych miejsc,ze wszedzie chcielismy miec fotki:)

W zależności od potrzeb plener może i godzinę trwać, fotograf się dostosuje, nie widzę problemu:) Nie trzeba przecież przy każdym drzewku robić:) My zwykle nie spędzamy w parku aż tyle czasu co pisali panowie powyżej, raczej wybieramy poprostu kilka miejsc, a jeżeli ma być plener w dniu ślubu to przez godzinkę spokojnie można ładne zdjęcia porobić. No chyba,że macie więcej czasu przed ślubem to zależy od rozkładu dnia. Nie ma co się niepotrzebnie stresować:) Skontaktujcie się z fotografem jak macie jakieś wątpliwości.

U mnie sesja trwała 2 godziny ale to i tak bylo za malo wiec trzeba liczyc tak z 3 godziny żeby oki :)

Tak myslałam żeby dwie godzinki zarezerwować na plener hmm i chyba przy tym zostanę będzie jeszcze czas na powrót do domku zwłaszcza że kościoł mam blisko domu:)
Po ślubie planujemy taki "inny" plener:) a potem ziummm w podróż poślubną, poza tym po ślubie to człowiek zmęczony więc też zbyt fajnie można nie wyglądać, ale nic trzeba być pozytywnej myśli.

Powodzenia dla wszystkich może się spotkamy parami podczas plenerów kto wie ;)

ja maialam 2 godzinki robilismy sesje przed samym slubem :)

No czyli można dać radę:)

Dzięki za pomoc.

nam godzinka niecała wystarczyła ;) a ślub mieliśmy w katedrze, plener przed ślubem i potem w trakcie wesela nad morzem drugi plener :)

Beznadziejnie oklepany pomysl na plener.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

heh lepiej w fabryce, brzydko , ale trendy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...