Fatalny serwis (1) Klientem ww. punktu byłem dość długo. Zbyt długo. O ile obsługa klienta... Tomasz Kulikowski SERWIS PŁATNOŚĆI (1) Mam skuter od pół roku. Dzwoniłem dzisiaj w sprawie naprawy gdyż uszkodziła... zaskoczony Dobra obsługa gorszy serwis (1) Tak jak w nagłowku, obsługe klienta ma wzorową, jednak gorzej jest z... Samochod firmowy
niezadowolony klient - opinia (1) kupilem u nich skuter i niestety serwisy byly ale mialy duże opużnienia na... niezadowolony klient kymco b&w (1) Kupiłem skuter w tym salonie i wierzcie mi że nigdzie indziej nie dostaniecie... Paweł Kymco dobra obsługa i serwis (1) Warto odwiedzic ten salon ze wzgledu na niezłe ceny. Sam wynegocjowałem... neo serwis i zakupy (1) zawyczaj nie zamieszczam opinii na forach ale tym rezem zrobię wyjatek,... kymco :) Fajny sklep gdyby nie sprzedwacy (1) Podzielam wczesniejszą opinię o panach którzy handlują w tym salonie- barak... al Jak ktoś ma dużo wolnego czasu i silne nerwy to OK (1) Można tam obejrzeć dość dużą ilość skuterów, z akcesoriami i osprzętem jest... żona&mąż