Oszuści !!!!!!!! (1) Miałem imprezę ....Dzwoniłem do dyspozytorni pytałem o ceny przejazdu... Wojtek Głowacki tanie taksówki (1) W sobote jechałyśmy z Sopotu do Wejherowa za 150zł,wszystkie inne taksówki... panienki z panieńskiego odradzam (1) Zdecydowanie odradzam zamawianie grupowych przejazdów. Zamówiliśmy taksówki... tila
super zadowolony klient (2) Polecam jak najbardziej. W koncu znalazlem taxi, ktora przy przejazdach... Wojciech Chojnowski Szybko i sprawnie a to wszystko w święto o 3 w nocy (1) Szukałem taxi które bez żadnych opłat strefowych zawiezie mnie z Sopotu do... lowang polecam :) (5) Firmę odkryliśmy przez przypadek w Andrzejki. Grupą pięciu osób trzeba było... teracotta.pl polecam (5) super profesjonalnie,kulturalnie i TANIO!!! faktycznie nie pobieraja opłat za... Klaudia SZYBCY,WSCIEKLI I OBURZENI. (2) Jeśli ktoś lubi wydać pieniadze na przejazd z Gdyni do Gdańska i nie... Naiwny klient BUUAHAHA (1) To chyba jakiś żart firma,firma która ma owszem w swojej ofercie,taksówki... niedoszły klient Wreszcie naprawde niskie ceny (1) Ta firma rzeczywiście jeździ bez tzw stref. Jechałam z Zaspy do Rumi i wyszła... Iwona