Kupno dzialki (1) Pan Pawel Kuriata jak to mówią odpowiedni człowiek na odpowiednim... Adrian Hnatyk Zdecydowanie polecam p. Pawła (1) RZa rzetelność. Za dyspozycyjność. Za punktualność. Za słowność. Za... Marta Świetny fachowiec a przedewszystkim dobry człowiek (1) Współpraca z Panem Pawłem to była czysta przyjemność. Bardzo profesjonalne... Pani Danuta
Zamiana (1) Zdecydowałem się bez namysłu i dzisiaj już wiem, że to był najlepszy wybór.... Andrzej Fajna przygoda :) (1) Sprzedawaliśmy mieszkanie przy pomocy pani Elżbiety. Początkowo wahaliśmy się... 3 Kamyki Polecam (1) Fachowo, sprawnie, skutecznie. Ewa Profesjonalne i uczciwe pośrednictwo (1) Rzetelne i szczere podejście do zagadnienia, otwarta dyskusja, cierpliwość,... Izabella L. Bardzo pozytywne pośrednictwo. (1) Biuro Pana Pawła bardzo dobrze przeprowadziło sprzedaż mieszkania w Gdańsku.... Elżbieta Niedźwiecka Pozytywnie (2) Polecam biuro. Pan Paweł kompetentny, zawsze chętny do pomocy, z... Katarzyna L. Polecam. (1) Profesjonalna obsługa. Otwarte umysły. Właściciel, Paweł bardzo kontaktowy i... Artur Pozytywnie (1) Wszystko pięknie i super! Żadnych problemów. Współpraca na najwyższym... Mariusz Mocno plecam (1) W trzy tyg. za pośrednictwem pana Pawła sprzedałem mieszkanie na Morenie w... Jarek Pochwała dla pana Pawła Kuriaty (1) Przy pomocy pana Pawła Kuriaty udało mi się w bardzo krótkim czasie sprzedać... Anna Sikorska Bardzo polecam (1) Polecam współpracę z biurem Plus Trójmiasto nieruchomości. Szczególnie... Kamilla Profesjonaliści (1) Po prostu profesjonaliści. Mieszkanie kupiłem z pomocą Pana Pawła. Mega... Piotr Świetna współpraca, rzetelna wiedza (1) Korzystałem z usług Plus Trójmiasto Nieruchomości dwukrotnie. Jestem bardzo... Zadowolony klient polecam!!! (1) Kupiłem przez tę Agencję mieszkanie. Wszystko przebiegło bardzo... Michał Jak najbardziej polecam (1) Bardzo sprawne i merytoryczne podejście do klienta. Maciek