Witam.
W dniu wczorajszym powiadomiono nas i zaistniałej sytuacji.Widze ,ze sasiad moj udzielil juz odpowiedzi w tej sprawie.Nigdy nie wycofaliamy swoich płyt.Myślę ,ze przekazywanie takiej informacji sąsiadom to poprostu przekłamanie.Jeżeli ,ktoś na wątpliwości co do projektu położenia płyt itp to może warto porozmawiać z tą osobą a nie wydawać opinie na forum.Wydaje mi się ,ze wątpliwości SĄ słuszne .Urzednicy gminy sa po to aby polożyc plyty w sposob logiczny i nie zagrażajacy np zalaniu czyjejś posesji.Mysle ,ze opisywanie plyt jako wycofane to zupełne bezprawie i niepotrzebny motyw wywoływania konfliktu wśród sąsiadów.Zawsze i od zawsze gmina powtarzała ,ze płyty będę położone w maju nie wcześniej.Nigdy innej informacji w gminie nie uzyskałam.Tak było również na spotkaniu z burmistrzem 8 mają.Co do kostki co do kostlicały czas nie rozumiem w czym ona Pani przeszkadza ,co do busa prosze Pana to był zaparkowany na posesji nie poza nią.No ale cóż to nie miejsce do dyskusji i tym.Czekamy na położenie płyt tak jak wszyscy .Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do sposobu położenia,spadków itp ma do tego prawo.I nie jest to powodem do szykanowania i wywoływania konfliktów.Jeżeli ktoś z sąsiadów ,którzy skladali się na drogę lub tak jak my zakupili płyty -ma wątpliwości co do jakichkolwiek działań w tej sprawie to zapraszamy .Płyty zakupione przez nas sa przeznaczone na naszą wspólną drogą i nigdy nie zostały wycofane.
pozdrawiam
EKubicka K.B 3 a
2
1