Płyty na Kubusia Puchatka

Ktoś coś wie, kiedy rusza akcja układania płyt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie czy nie ta droga bez rospisywania

Nie z tego nie rozumiem. Przecież gmina robi projekt drogi (położenia płyt) zgodnie z mapami i innymi mediami leżącymi wzdłuż drogi. Jeżeli wjazd na posesję jest obniżony bądź podwyższony to trzeba się dopasować widocznie nie jest zrobiony dobrze. Ludzie przecież jak oni mieliby się do każdego dopasować to jest nie wykonalne. Już tracę nadzieje czy faktycznie położą te płyty. Na innych ulicach kładą ekspresowo (może po 20m ale zawsze coś). Także proszę przestać protestować i dać im położyć te płyty!!!!!!!!

Z informacji jakie posiadam to na kp 3 są trzy rodziny które kupiły płyty na swój rachunek dwie się nie wycofały a co z trzecią ?
Nie siejcie fermentu drogi nie będzie .
Kierownik budowy mówił , że macie za nisko wjazdy i macie je przebudować i tyle a wy macie samowole i kręcicie aferę .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam.
W dniu wczorajszym powiadomiono nas i zaistniałej sytuacji.Widze ,ze sasiad moj udzielil juz odpowiedzi w tej sprawie.Nigdy nie wycofaliamy swoich płyt.Myślę ,ze przekazywanie takiej informacji sąsiadom to poprostu przekłamanie.Jeżeli ,ktoś na wątpliwości co do projektu położenia płyt itp to może warto porozmawiać z tą osobą a nie wydawać opinie na forum.Wydaje mi się ,ze wątpliwości SĄ słuszne .Urzednicy gminy sa po to aby polożyc plyty w sposob logiczny i nie zagrażajacy np zalaniu czyjejś posesji.Mysle ,ze opisywanie plyt jako wycofane to zupełne bezprawie i niepotrzebny motyw wywoływania konfliktu wśród sąsiadów.Zawsze i od zawsze gmina powtarzała ,ze płyty będę położone w maju nie wcześniej.Nigdy innej informacji w gminie nie uzyskałam.Tak było również na spotkaniu z burmistrzem 8 mają.Co do kostki co do kostlicały czas nie rozumiem w czym ona Pani przeszkadza ,co do busa prosze Pana to był zaparkowany na posesji nie poza nią.No ale cóż to nie miejsce do dyskusji i tym.Czekamy na położenie płyt tak jak wszyscy .Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do sposobu położenia,spadków itp ma do tego prawo.I nie jest to powodem do szykanowania i wywoływania konfliktów.Jeżeli ktoś z sąsiadów ,którzy skladali się na drogę lub tak jak my zakupili płyty -ma wątpliwości co do jakichkolwiek działań w tej sprawie to zapraszamy .Płyty zakupione przez nas sa przeznaczone na naszą wspólną drogą i nigdy nie zostały wycofane.
pozdrawiam
EKubicka K.B 3 a
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowni Państwo,
Każdy, kto jest zainteresowany, dowiedzieć się jak wygląda sytuacja, może do nas podejść i porozmawiać. Na pewno nie będziemy się wypowiadać poprzez to forum. To jest nasz pierwszy i zarazem ostatni wpis. Jesteśmy dostępni pod numerem 501 434 898.
Pozdrawiam
Ania

Basiu, Anonime czy jak Ci tam.
Prosze nie siej fermentu, nie odpuscisz i co ? spalisz ? Jako mieszkaniec KP 3 informuje Cie że kłamiesz i roznosisz ploty !!! Co wiecej buntujesz na mnie sasiadow !!! Powiedz jak rozrabiam i jakie pisma napisalem ja albo ktoś z mojej rodziny ?!!!! Co wiecej, jakie masz dowody że jestem przeciwko drodze ? -czekam na Twoje fakty i licze że sie przedsatawisz. Anonimowe ploty sa najgorsze, a wyżej piszesz o honorze roznoszac ploty jako anonim ?!!! to jest honor ???. Pamietaj również, że internet nie jest anonimowy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy Ci spod KP 3 przestaną rozrabiać i pisać pisma do gminy, w końcu widziały gały co kupowały i widzieli jaka jest droga , a teraz to co robią to wielkie świństwo . Ale my nie odpuścimy . I zobaczymy kto wygra . Nas jest więcej !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

A ja słyszałem ze w baninie nie można budować studni chlonnej bo jest glina. Bardzo ciekawe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No kurde, tak se czytam te Wasze przekomarzania, i tak se myślę, co za zawistne bydło tam u Was na ulicy mieszka? Wiecie co, mój koń ma więcej kultury, niż wy wszyscy razem wzięci. I hahaa!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak się dzieje , bałagan w planach i mapach jest bo każdy tak ja wy same samowole robi .
Waszych parkingów śmietników czy szopek też nie ma w planach .
A w planach na naszej ulicy jest gaz woda i prąd i kopać należy pomiędzy .
Ale wy wiecie lepiej ... Dziękujemy za brak drogi .
Buldożerem powinni rozebrać waszą samowole i zrobić drogę .
Co to znaczy prosta droga a jaka inna ma być jest krzywa ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jacy architekci, jacy geodeci? Oni nawet nie wiedzieli gdzie studnię kopać bo wg planów, to Ci twoi specjaliści , to zaprojektowali studnię nad rurami gazowymi, i na prędce musieli zmieniać lokalizację, a pracownicy kąpiący studnię mówili jeden do drugiego- jak trafisz w rurę gazową , to natychmiast spierd....j. To są architekci i geodeci z Gminy Żukowo! Ja rozmawiałem w sprawie sporu i wiem o co chodzi. Droga ma być położona sprawiedliwie , czyli prosto i tego dotyczy protest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogę zaprojektowano w gminie ale w wiecie lepiej niż architekci i geodeci . Zabierajcie płyty i nie przeszkadzajcie . Cała ulica nie będzie wpadać w dziury przed waszymi domami organizator zbiera podpisy i skończyła się zabawa w kotka i myszkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sam się wyprowadzić idioto skończony. Ja nie jestem stroną sporu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do tej pory studni nie było i było ok a teraz studnie zbudują i będzie powódź. Gdzie tu logika . Zabierzcie swoje płyty załadujcie domek na plecy i wyprowadźcie się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Problem w tym ze studnie chłonne są tylko z nazwy chłonne. Ja mam na działce na 17 m warstwę chłonną a Gmina wstawila 3 kręgi po 1.5 metra każdy. To nawet do gliny się nie dokopali.

Niech ta droga najpierw powstanie , przecież gmina wie co ma zrobić - studnie chłonne już są. Ludzie o co ten hałas! Żenujący spektakl!!!

To spytajcie może organizatora i osoby protestujacej o co poszło. Pewnie przez pomysły co do spadku drogi tego pierwszego bez konsultacji z nikim. Tak sie wczoraj dowiedzialem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kubusia Puchatka nie będzie robiona ! Od poniedziałku rusza Jasia i Małgosi ! To pewna Informacja z Gminy !!
Mają nas dosyć ! Dziękujemy wiemy komu za zamieszanie ! Dziękujemy za protest , będziemy się taplać w błocie bo komuś droga się nie podoba !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

rzeczywiście moja nieuwaga już dopisuję Barbara
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Cytujac powyższe "Swoje wypowiedzi podpisuję własnym imieniem...." - podpis anonim .
Ładne imie :) :) dość popularne na forach :):)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...