Płyty na Kubusia Puchatka

Ktoś coś wie, kiedy rusza akcja układania płyt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto zbiera po 20 ? Chętnie dam . Może sołtys pozbiera lub ktoś z rady !

Już widzę jak każdy da 20 zł, ja da z 10/20 domów to będzie sukces...

Udało mi się dodzwonić do SK Żukowo- mają zgłoszenie (pisałam e-mail do UG Żukowo) mają dać znać na e-mail, jaki termin (przynajmniej tak obiecali).

20 zł x100 =400 ? Ciekawa matematyka....

Wczoraj rozmawiałem z Panem w UG i otrzymałem info ze płyty będą położone w maju,także na razie musimy wymusić równanie drogi.Ale nie można się dodzwonić do Spółki Komunalnej w Żukowie.

Zrzuciliśmy się na płyty i to kwoty dużo wyższe niż te o których piszesz, także chyba niepotrzebnie odczuwasz przykrość. A pan W. na razie nie ma mocy przerobowych i w najbliższym czasie się nie podejmuje rownań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytam ten wątek od pewnego czasu i aż dziw mnie bierze. Jest was tam ponad dobra setka - jęczycie, że wam dziurawo zawieszenia padają.
Zapłaćcie 400 zł i wam wyrówna - chociażby przywoływany tu p. Wanke.
Zrzuta po 20 zł - chyba przekracza wasze możliwości organizacyjne.
Przykra lektura. :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W UG Żukowo w wydziale dróg oczywiście nie podnoszą telefonu. W sumie z takim stanem dróg też bym się bała.
Wczoraj jadąc na jedynce z prędkością minimalną przy przejeździe przez tę fosę na starcie naszej -jakże uroczej - ulicy rąbnęłam tak, że już myslałam, że cos sobie uszkodziłam.

A na Jasia i Małgosi już 2 turę płyt widzę przywieźli, ciekawe kiedy będą kłaść... pewnie przed KP...

A swoją drogą, nie można prywatnie równiarki zamówić? czy jak droga jest gminna to nikt prywatnie nie przyjedzie wyrównać?

na Bajecznej nie było od kwietnia. ROK.

nie tylko wy....

A gdzie tu padła taka konkluzja? Przyjedź przejechać się po KP to zobaczysz - równiarki nie widzieliśmy od jesieni ub. r.

problem KP polega na tym, że nawet płyty już są a ułożyć je ciężko - ale na Źródlanej to też przerabiali... pozostałe niestety płyt nie mają, więc są w drugim priorytecie (czytaj: jeszcze trochę i będą tak dziurawe, że nie będą drogami, wiec nie bedzie co równać).

Ale naprawiać należy KP, bo taka jest linia partii. Reszta niech się ...........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie tylko KB wygląda tak tragicznie ,praktycznie każda boczna od Pszennej wygląda jak krajobraz księżycowy....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro mieszkaniec przez 30 lat nie wykonał żadnego ruchu, aby sobie życie polepszyć, to nie sądzę, aby nagle ruszył z kopyta ;). Czy bardziej roszczeniowy jest ktoś, kto mówi - "kupiłem płyty ułóżcie mi je", czy ten który mówi "30 lat czekam na drogę, kiedy ją zrobicie?". A tak btw skrót od Kubusia Puchatka, to chyba KP?

Mieszkaniec jest zazdrosny jak by mieszkał na KB to napewno by sie nie złożył jego wypowiedzi są żałosne

Dzisiaj śniłam o maszynie która wyrównała nam drogę , odsłoniłam zasłony i jednak to był tylko sen .

Zły, zawistny Mieszkańcu, sam bredzisz jak opętany. Twoja wiedza na temat budowania drogi na KB jest szczątkowa, więc jeśli nie znasz szczegółów, to lepiej zamilcz, bo tylko się ośmieszasz. Jak tak strasznie zazdrościć panu wkz funkcji, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wystartował w następnych wyborach. 30 lat tu mieszkasz, czas wziąć sprawy w swoje ręce! Życzę powodzenia!

Co za bzdety - yumby zostały zakupione ze środków mieszkańców. Masz ból d*py, drogi Mieszkańcu - wyłóż kasiorę i kup yumby, zamiast siać ferment. Droga jest gminna - z tego mi wiadomo -i tyczyć się jej mają takie same reguły jak innych dróg gminnych. Nie wiedziałam, że prawo do drogi nabywa się przez zasiedzenie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.