Marta - ocena (2) Obsługa nieprzyjemna. Basen nie jest w żadnym stopniu dostosowany do rodzin.... Marta Miło, ładnie, czysto (1) Mój ulubiony basen. Obsluga przesympatyczna i życzliwa. Ceny b.przystępne. Maria Dorota pływalnia (1) obsługa bardzo miła, ceny przystępne, przez rok chodzenia zauważyłem tyko... ziemekb
Marzenka Ruda The Best (2) Najmilsza obsługa zawsze usmiechnieta i serdeczna Pani Marzenka Ruda :) m Opinia (1) Chodziłem na ten basen wielokrotnie i widać że cały czas się rozwija .... Domi aquaaerobik (1) fajnie prowadzone zajecia. propouje robić to przy muzyce, jest ciekawiej.... Beata Aqua aerobic (1) Aqua aerobic tutaj to sama przyjemność. Dwa razy w tygodniu... K. Najlepszy basen, na jakim byłam. :) (2) Bywałam na różnych basenach, jednak to na tym uczyłam się pływać i do tej... Majka Leszek (5) NIE POLECAM pana ŻUCHOWSKIEGO panu brak podejścia i cierpliwości do... Judyta Re: Strona Internetowa (2) Basen ogólnie ok. Ceny na dzień dzisiejszy to 7zł ulgowy (tylko dla... fox_master Basn Sopot ul. Haffnera , karta pływacka ?! (1) mam pytanie. czy orientuje sie ktos moze czy na basenie w Sopocie na Haffnera... D. Basen godny polecenia (1) Korzystam z usług tego basenu średnio 2x w tygodniu, w zasadzie nie ma się do... ok uwaga (1) Basen jest ok , gorzej ma się sprawa DOSTANIA na basen w normalnych godzinach... >>Nutka Basen w Chylonii (1) Bardzo miła obsługa oraz idealna czystość Konrad Warzecha Strona Internetowa (1) Strona Internetowa to podstawa informacji o danym obiekcie a ten basen jej... Ptik