Można się wybrać (2) Jako osoba która nie jest z Gdańska jestem przerażona tym jak ciężko tutaj... Luiza podoba mi się (1) Bardzo przyjemne, nie za jasne oświetlenie i ciemne kafelki stwarzają klimat... Ewa Po remoncie - super (1) Przed remontem było masakrycznie - bród, chlor, przeciągi i wyposarzenie z... Pływak
tragedia! (2) w wodzie chloru jest tyle że pływając bez okularów przez 5 min można stracić... robtom Plywak - opinia (1) Polecem Plywak niron - opinia (1) Co prawda toalety a raczej ich brak (przynajmniej męskiej) mogą zrazić , ale... niron Okropny! (1) Nie polecam osobom, które potrafią pływać cokolwiek lepiej od "pływających".... Tomek Może być (1) Na ten basen poszedłem jak były na plaży sinice. Najbardziej zraziły mnie... Anonimowy Całkiem dobry basen :) (3) W końcu udało mi się znaleźć w Gdańsku basen nie wykupiony kompletnie przez... tygrys wodny Pływalnia (1) Ogólnie : Szatnie nie są za dobrze zadbane ,ludzie są mili , w wodzie są... Radosław Wypasek no...plus, ze w ogole jest..... (1) Trochę zalatuje dawnymi czasy....w szatniach nie ma luster, wiec zmywając... agnieha