Re: Po Spiro
Wyników można się doszukać w "wątku obok" (Spiros 2006 - wiosna).
Jak widać czołówka składa się prawie w całości z klubowiczów Harpagana, poza małym wyjątkiem - Wojtka myślę trzeba będzie zwerbować na przyszłość przy najbliższej okazji ;)
Gratulacje dla Bartka, który to po zawodach, wracając chodnikiem wzdłuż Morskiej miał dość sił żeby na każdych światłach stresować mnie myślą, że jeszcze mógłby mnie wyprzedzić ;) i to rowerem...
A co do wyników i klasyfikacji... zastanawia mnie czemu prowadzona jest klasyfikacja indywidualna? A jeżeli już tak to czemu nie ma miejsc egzekwo dla osób, które ewidentnie całą trasę przejechały razem i na dowód tego oddały karty w tym samym momencie? Jakby mało takich było... ;)
Jak dobrze pójdzie to dzisiaj pojawią się też jakieś zdjecia na stronie klubowej Harpagana.
Ogółem dzięki wszystkim za dobrą zabawę na trasie i po...
ja wraz z wizytą rozwścieczonej sąsiadki w moherowym berecie dzisiaj o 6.30 zrozumiałam, że u mnie zabawa się jeszcze nie skończyła :)
"...szanowna pani ja mam nadzieję, że pani natychmiast te ściany do porządku doprowadzi, bo wczoraj tymi rowerami żeście ***** nabrudzili. Zawsze nabrudzicie a ja potem sprzątać muszę!... i td".
PS. Karol, mam dziwne wrażenie, że te ściany to nie moja sprawka... :] A ty jak myślisz? :]
0
0