Po Sylwestrze

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Byłam na Sylwestra w Kniaziu w Rumi, przyznam że moje pierwsze wrażenie pozytywne o tym lokalu szybko uciekło gdzeiś daleko.
Jedzenie nie było zbyt ciekawe, raczej typowe i zwykłe.
Sam lokal wydawał mi sie dośc elegancki, jednak gdy przyszło tam 100 osób, a może nawet ponad, wyglądał już o wiel mniej ciekawie, było ciasno i tłoczno.
Sala do tańczenia bardzo mała na tyle osób, bez okien i jakiichkolwiek wywietrzników, bardzo duszno, a [poza tym nie wszyscy mogli tanczyc, za mało miejsca.
Zespół, który tam grał i podobno gra co roku też nie rewelacyjny, pan na perkusji grał zupełnie coś innego niz pozostali, mało śpiewali, głównei sama muzyka.
Nie chcę tu wszytskiego oczerniac, było ok, szczególnie że cena nie byłą wygórowana, mieliśmy fajne miejsce sdo siedzenia i jakoś tam bawiliśmy się ale było też sporo wad
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Po Sylwestrze

Oj!Bardzo mi przykro ze masz takie wspomnienia z Sylwestra:(Ale napewno tez byly chwile ktore byly niepowtarzalne i radosne:)Ja bawilam sie w Bojanie w szkole.Choc w pierwszej chwili jakos nie bylam uszczesliwiona gdy moj chlop oznajmil ze tam sie bawimy "bo koledzy",ale naprawde bylo super.Szkola byla slicznie przystrojona wszedzie palily sie swieczki,jedzenie smaczne i duzo i zespol tez byl swietny.Dali rade do rana:)I choc nigdy nie bylam zwolenniczka takich zespolow to chyba zmieniam zdanie:)Pozdrawiam i zycze Szczesliwego nowego roku.

A ja też beznadziejnie spędziłam tego Sylwestra :-( Szkoda gadać chyba juz nigdy nie zdecyduję się na sylwka w towarzystwie orkiestry!!!Facet śpiewał operowym głosem do tego takie piosenki chyba sprzed wojny!!! Jedna wielka masakra!!! Nie wiadomo było jak się do tego bwić!!!No cóż mam nadzieję że jak początek był kiepski to może koniec roku będzie pozytywny!!!

Hej!!

KNIAŹ? W Kniaźniu początkowo chcieliśmy zrobic wesele (bo maja ładna strone internetową), ale gdy przyjechalismy do lokalu i rozpoczęliśmy rozmowe z Kierowniczką, to zdecydowanie NIKOMU nie poleciłabym tego lokalu. Co z tego że tanio, ale przy okazji bardzo tandetnie!!! zarcie standardowe, uwidocznione na zdjęciach, które pani przewraca w ta i z powrotem, sala koszmarnie mala, a kierownicza bardzo nie przystępna. Jednak wręcz mnie rozśmieszyła, gdy mi zapowiedziała, że o 4 rano mam pół godziny aby sobie posprzatac, bo potem o 4:30 wchodzą sprzątaczki a ja mam opuscić salę. Zapytałam się, jak ona to sobie wyobraża, że ja w białej sukni (bo nie zamierzam jej ściągać) mam latac po kuchni i pakować żarcie, na co kierowniczka powiedziała, że wszystkie panny młode tak robią, więc i ja moge również. Ale z pełnym usmiechem, zapowiedziała, że dostaniemy na noc poslubna pokój z dużym łożem, wszystko fajnie, tylko na co mi duże łoże skoro goście i ja będę nie zadowolona z sali i obsługi.
Odradzam Kniaźia z całego serca.

NIE RÓBCIE TAM WESEL -BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ!!

a Pani Kierowniczce życzę wiecej zrozumienia młodych oraz elastyczności!

majls napisał(a):

> Hej!!
>
> KNIAŹ? W Kniaźniu początkowo chcieliśmy zrobic wesele (bo maja
> ładna strone internetową),

ja przepraszam, ale co maja? ;))
strona nieprzemyslana i niespojna, bez pomyslu, zdjecia jak z telefonu, polskie litery jako krzaczki, dziwne, znikajace menu (co oznacza 'H POKOJE'? i czemu jest powtorzone, a kieruje do 2 roznych rzeczy?), czcionka w grafikach postrzepiona, literowki i braki interpunkcji, a nieaktywna wersja angielska jest juz tam chyba ze 4 lata
to kompletna antyreklama obiektu