Po co żyć..?

Po co żyć..?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Po co żyć..?

Martinez....pogubiłam się w Twoich wynurzeniach:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobra inaczej... Ksiądz nie pedofil :) ale ksiądz z prawdziwego zdarzenia.. gdy zostaje księdzem wie ze przez całe życie nie będzie miał zony, ani dzieci.. poświęca się innym celom.. wiec da sie to wyeliminować i życ całkiem szczęśliwie :)

tak ale praca jest alternatywa ;) jak jest fajna mozna wiele potrzeb nia zastapic ;)

Można pracować po 20 godzin na dobę nawet charytatywnie, ale tym nie nakarmi sie potrzeby miłości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no zostanie to więcej niż pewne.. ale brnąć i wyniszczać się w imię ogólnie przyjętym zasadą też nie bardzo ma sens :(

mozna to prawda.... ale gdzies tam taka luka zostanie, tak mi sie wydaje...

ja nie twierdze że to jakiś autorytet... mówię tylko że ludzie mają rożne priorytety i można sie spełnić inaczej niż wychowując dzieci.. oczywiście nie da sie na całkowicie wyeliminować.. ale nie ma co na siłe brnąć i sie męczyć... można przelać miłość np. w formie wolontariatu jednym słowem zająć sie czymś.

Chcesz tak żyć,Twoja sprawa,można żyć bez miłości....ja bym tak nie mogła:)
Pani Czubaszek jest żoną Karolaka,zdolnego alkoholika,jak myślisz czemu ona żyję z nim tyle lat i na pewno różowo nie było?

Czubaszek nie jest dla mnie żadnym autorytetem, a zadowolenie można osiągnąć na wiele sposobów ;)
Nie można wyeliminować całkowicie miłości z życia. Jest to nie możliwe do wykonania w normalnych warunkach.

a gdzie tu jakaś patologia? patologią jest gdy człowiek meczy sie psychicznie, załamuję i dalej sie meczy.... bo dąży do tego co jest ogólnie uważane za obowiązek czyli związek... i to nie jest patologia??? gdy ktoś szuka szuka.. i nic :( zamiast pogodzić sie z tym faktem? właśnie wy macie patologiczne podejście! bo utwierdzacie człowieka w myśleniu że musisz koniecznie... a guzik prawda :) znacie taką kobietę M. Czubaszek?? oficjalnie mówi ze nienawidzi dzieci.. w związki też sie nie pchała.. i jest cała zadowolona że życie przeżyła dla siebie.. każdy ma inne priorytety w zyciu... a zawsze każdego prostujecie ze uogólnia.. wy uogólniacie bo jedziecie według sztywnych dogmatów..

Dzięki Sam, narazie muszę znaleźć jakiś fajny obrazek:-)

Martinez--- potrzeby miłości nie da się wyeliminować...to uczucie zostało za szczepione w człowieku od pierwszych chwil życia.
Każdy człowiek chce być kochany i samemu okazywać uczucie.

Nienaturalne

to troche straszne co mowisz....wyeliminowac potrzebe milosci, kurcze....nie wiem czy to dobre czy zle

@Graszka, wchodzisz w ustawienia swojego konta tam gdzie ta tabelka do stopki jest wpisujesz xxxxxxx tam gdzie xx wklejasz link do wybranego obrazka bez żadnych spacji itd..

Wyeliminować potrzebę miłości....straszne rzeczy wypisujesz Martinez...gdybyś Ty miał osiemdziesiąt lat może bym i zrozumiała ale w ustach młodego faceta,no nie rozumiem:)

Patologiczne podejście, ale zawsze jakieś podejście ;)

można, można... jak ludzie potrafili sobie wbić do głowy że żydzi to zło, i palić ich w piecach bez mrugnięcia okiem... to wyeliminować taką potrzebę to pryszcz.. kwestia podejście :)

Nie można

Sam-- w genach i w kulturze " z dziada na pradziada"

Martinez, ja nie umiem sobie takiej stopki ustawić niestety.

aaa tam.. w genach to najwyżej jest potrzeba rozmnażania by gatunek nie wymarł ... potrzebę ,,miłości,, spokojnie można wyeliminować :)

Inne tematy z forum

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

Kawa czy Herbata - rano (195 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...