Joanna Sychta - opinia (1) Bardzo dobre naleśniki Joanna Sychta Szału nie ma (1) Wybierając pozycje z menu, większości dań nie było.. Tak samo z kawą mrożoną,... Ann Bardzo lubimy, często odwiedzamy! (1) Byliśmy rodzinnie wiele razy. Za każdym razem wychodzimy zadowoleni. Pyszne... Natalia
Odradzamy (1) Lody są bez smaku. Naleśniki bez szału, cena wysoka jak za taką jakość ONA PYCHOTKA (1) przepyszne naleśniki i zupy! :) gość pycha pycha pyszka (1) Jestem studentem niedalekiej uczelni, byłem w po naleśniku kilka razy, od... studentos Polecam (1) Polecam naleśniki na słodko pychota:) Marek Jest poprawnie, można polecać (1) W szczególności pasuje mi naleśnik z tuńczykiem i zupa krem pomidorowy. Ceny... Michał To jest miejsce ;) (1) Jeszcze tak dobrego lokalu z nalesnikami nie było, naleśnik z kurczakiem i... Paweł Smacznie i szybko (1) Polecam to miejsce szczególnie osobom gustującym w naleśnikach, krótki czas... Krysia fajny klimat (1) Bardzo dobra obsługa, dziewczyny zaskoczyły mnie bardzo pozytywnie. Nie... Tomy Polecam ! (1) Polecam to miejsce! Naleśniki pyszne, szczególnie z maslem orzechowym !... Dawid Fajna knajpka (1) Miła obsługa , dobre jedzonko , przystępne ceny Fajny wystrój . Menu ciekawe... Marek G mega plus za progress! (1) przetestowalam te nalesnikarnie 2 razy - raz tuz po otwarciu oraz pare dni... Justyna Bez szału (1) Byliśmy pierwszy raz (cztery osoby dorosłe i dziecko) i więcej nie... Agnieszka Szału nie było! (1) Byłem raz i raczej nie wrócę, ciasto naleśnikowe słone, w moim naleśniku z... Marcin Polecam! :) (1) Atmosfera i wystrój na mocna piątkę z plusem :) bardzo chcielibyśmy... Patryk Obsĺuga do bani (1) Wystrój i naleśniki całkiem w porządku. Tylko co z tego, skoro obsługa... Piotr pychota!!!! (1) Miła obsługa,pyszne jedzonko polecam! :) Katarzyna Nie polecam (1) Mimo bardzo miłej obsługi nie polecam lokalu. Naleśniki przeciętne, gumowe... Paulina