Po pierwszej przymiarce w BJ

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny!!! Byłam dziś na pierwszej przymiarce w BJ w Wejherowie.
Tak jak myślałam, nie było zbyt dużo widać, był tylko zarys sukni, ale i tak już widzę, że ma piękny kształt. Zobaczymy co dalej! Następna przymiarka 22 czerwca. Chciałam mieć gorset bez ramiączek, ale niestety nie da rady bo mam zbyt ciężki biust, hi, hi. Pani powiedziała, że zrobi mi bardzo delikatne np z koralików. Musze przystać na to bo po oglądnięciu zdięć z opadającymi gorsetami troszkę się przestraszyłam ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Po pierwszej przymiarce w BJ

jezuuu nie strasz.......a moge spytac jaki masz rozmiar?bo ja tez malego nie mam i sie troche przestraszylam

chyba poraz pierwszy sie ciesze z malego biustu ;-)))

ja też :D

o kurczę
to dobrze przeczuwałam, że wybrałam suknię z rękawkami
niestety mam 75 D !!!!!!!! (jak dla mnie zgroza, ale niestety nie można nic opiłować :)

ja mam 75 b i mam gorset bez ramiaczek..uparlam sie aby byl bez i tak bede miec..wszyja mi w gorsecik i podwyzsza gorset i juz nie powinno spadac :)

jak jest dobrze skrojony gorset to nie ma prawa spasc ani sie obsunac... ja tez mam duzy biust i mam suknie bez ramiaczek

75 b to nie jest duzy biust :) Wiem, bo sama mam. Mialam pare kiecek na gorsecie bez ramiaczek i nic sie nie stalo ;)

No niezafajnie jest mieć duży biust :(, ja mam 70 DD a w pasie mam 60, czasami 62, więc babka powiedziała, że ciężko będzie, ale jeszcze zobaczymy, ale w razie czego trzeba będzie dać te ramiączka. Wole to niz jakby miały mi wylecieć. Chyba bym padła!!!

damy rade kobitki :) bedziemy mialy suknie slubne takie jak sobie wymarzylysmy ..zycze Wam tego i sobie tez ;)

Oczywiście, że tak :) Będą nawet 1000 razy ładniejsze niż sobie wymarzyłyśmy :). No i co najważniejsze, gorsety pozostaną na swoich miejscach i ani drgną :))))

Inne tematy z forum

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...