Re: Po przejęciu przez Stream Communication - tragedia
~broniazradomia
(15 lat temu)
Daj luz, to że nie jest polakiem nie pozbawia gomożiwości złożenia kometarza.
Tak czytam i czytam i zastanawiam się, pracuje dla warszawwskiego opertaora i posiadam doświadczenie blisko 10 letnie i powiem tak, z reguły ( około 75%) problemów okazuje się, ze spowodowali sobie abonenci, oczywiście tak, nalezy sie serwis być może nawet odpłatny po wizycie i stwierdzeniu, iz problem dotyczy z reguły, kabla LAN, router, switch, itp.
O konfigurowaniu kompa już nie wspomnę.
Przykład z życia:
zainstalowałem koniecie net 2/512 i okazuje sie, że za kilka dni dzwoni maż pani właścicielki lokum i nawala ostrre słowa , co to ma znaczyc itd itd, itd, telefon mu nie działa, i wogóle to jest wszystko do ......................y itd.
Chwila zastanowienia, jaki telefon wiem, że nie ma łacza telefonicznego a tu co się okazuje, pan mąż pani żony zakupil ip fona i po włączeniu do rotera iodczekaniu kilkunstu sekund może wykonywać połączenie natomiast po zakończonej rozmowie niestety już nie ma sygnału.
Tak sie cudownie składa, ze jestem zwolennikiem firmy w tej branży o profesjpnalnym statucie i poszedłem do auta przynosze bramkę i pani dzwoni do męża do tesciowej za granicę wielokrotnie i jaki efekt, no prosze to jednak coś pan potrafi uczynić, ile ta bramka kosztuje?
Takiej bezczelności sobie można pomarzyć, lecz z całym szacunkiem poprzez indolencję klienta ja marnuje bliskjo dwie godziny a on pokazyje, ze na cos mus ię przydałem.
Zanim cos sknocicie proszę zastanówcie się, nie wspomne o wyłączonytch kartach wifi itp.
Pozdrawiam
2
6