jerzy - ocena (1) obsługa super ale troche drogo ale cos za cos jerzy Kinga - ocena (1) Nie polecam, uniemożliwia pracę z domu ten internet, zacina się, awarii... Kinga Czarek - ocena (1) Najgorszy z najgorszych, od wielu lat posiadamy internet z interkaru, ale w... Czarek
Bożena - ocena (1) Wszystko bardzo dobrze ,oczywiście wielkie podziękowania dla Pana Aleksandra... Bożena krzysztof - ocena (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, w porównaniu do innych dostawców... krzysztof Niezadowolony klient - ocena (1) Nie polecam firmy Limes. Przy podpisywaniu umowy zostałam poinformowana przez... Niezadowolony klient Kacper - ocena (1) Pomoc techniczna zawsze sprawnie i dokładnie pomoże w problemie. Chłopaki... Kacper Grażyna Szkudlińska - ocena (2) Prosiłam o pomoc. Błyskawicznie odezwał się bardzo utalentowany przewodnik... Grażyna Szkudlińska Magdalena - ocena (1) Najlepsi, najszybszy internet w dobrej cenie, konkurencję zostawiają daleko w... Magdalena Iwona - ocena (1) Obsługa techniczna dzięki Panu Aleksandrowi przebiegła sprawnie i szybko.... Iwona Konrad z Rumi - ocena (1) Przerywa internet co chwilę przez całą dobę. Oglądanie telewizji w komputerze... Konrad z Rumi Hanna Tromczyńska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi firmy M-Bit. Rzeczowi i konkretni i... Hanna Tromczyńska Dominika - ocena (4) Bardzo wysokie ceny... sam internet w średniej prędkości to koszt ok. 130... Dominika andrzej - ocena (5) Drogo, drogo i jeszcze drożej. andrzej Robert - ocena (1) Wszystko sprawnie, profesjonalnie i bezawaryjnie! Serwis techniczny oraz... Robert Batman - ocena (1) Zgadzam się z komentarzem niżej. Ale jeden główny mankament to kontakt,... Batman csv - ocena (1) W CS jestem od czasów is, cs, kc... internet do użytku domowego jest spoko.... csv Konrad - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tygrys w Rumi. Pod względem serwisu... Konrad Sterowa - ocena (1) Nieporozumienie miałem od internet radiowy, zganiali na problemy z... Sterowa Migdałowa Gdańsk - ocena (3) Najdroższy internet w trójmieście. Migdałowa Gdańsk