Michał - ocena (1) Tragedia, w grudniu co drugi, trzeci dzień brak dostępu do usług. Michał NiezadowoleniKlienci - ocena (1) Niezadowoleni stali klienci od 10lat Od chwili przejecia Interkaru przez... NiezadowoleniKlienci Migdałowa :) - ocena (1) Polecam, profesjonalne podejście do klienta, bezawaryjność Migdałowa :)
Tomasz - opinia (2) Korzystam z mBit od ponad dwóch lat, jestem bardzo zadowolony (światłowód).... Tomasz Maciej - opinia (1) Jestem w tej sieci parę lat . Dawniej było dobrze bez specjalnych problemów... Maciej Niezadowolony STAŁY klient - opinia (1) Internet od Interkar dostarczany nam jest od już ponad 10 lat jak się nie... Niezadowolony STAŁY klient AB - opinia (1) Znikają kanały, jakość obsługi serwisowej fatalna. AB Seweryn - opinia (1) Fachowa obsługa i montaz. Internet działa bardzo płynnie. Seweryn Andrzej - opinia (1) Fachowa i kompetentna obsługa na każdym etapie realizacji zlecenia. Super . Andrzej Karol - opinia (1) Bardzo fachową obsługa instalacja przebiegła szybko pozdrowienia dla monterów... Karol Joanna - opinia (1) Goraco polecam!!! Obsługa super, montaż bardzo sprawnie, pełen profesjonalizm. Joanna Natalia - opinia (1) Internet działa naprawdę dobrze. Cena miesięczna jest bardziej średnio wysoka... Natalia Wioletta - opinia (1) Internet działa bardzo dobrze ! Montaż bardzo szybki .Kontakt z klientem... Wioletta Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług internetowych firmy Tygrys.net. Obsługa... Ola Paweł - opinia (1) Bardzo miła obsługa, wszystko konkretnie i szybko. Internet śmiga zgodnie z... Paweł Krzysztof Laskowski - opinia (1) Super, jesteśmy bardzo zadowoleni. Krzysztof Laskowski Angelika - opinia (1) Bardzo polecam jestem zadowolona Angelika Joanna - opinia (1) Internet działa bardzo dobrze, polecam ! Montaż bardzo szybki a Panowie... Joanna Marcin - opinia (1) Chodzi bardzo dobrze, prędkość na maksa jaka powinna być niski ping a to... Marcin Zibi - opinia (1) Profesjonalizm Śmiga zgodnie z oferta Zibi