Marcin - opinia (1) Chodzi bardzo dobrze, prędkość na maksa jaka powinna być niski ping a to... Marcin Zibi - opinia (1) Profesjonalizm Śmiga zgodnie z oferta Zibi Kamil - opinia (1) Technik umówiony praktycznie z dnia na dzień, szybki montaż, internet działa... Kamil
Michał - opinia (1) Cena nie najniższa, ale internet śmiga. Miało być 60Mb/s i na kablu jest 60,... Michał Lysiek - opinia (1) Jest oki polecam szybkość poprawna. Lysiek Piotr - opinia (1) Polecam Wave. Świetny kontakt z klientem. Szybki montaż. Internet śmiga. Piotr F Tankiewicz - opinia (1) Najlepszy internet jaki kiedykolwiek miałem polecam mam już trzy lata i nigdy... F Tankiewicz Gruby - opinia (1) Niestety im więcej odbiorców tym więcej przerw w dostawie internetu. A teraz... Gruby Andrzej - opinia (1) W odległości 100 km od trójmiasta internet działa bez zarzutu. Najlepsza... Andrzej Grzegorz - opinia (1) Internet często się zawiesza i każdego wieczora strasznie spowalnia. Są też... Grzegorz Roman - opinia (1) Gorąco polecam stabilny, szybki i bezawaryjny internet, bardzo miła obsługa... Roman nieszczescliwy posiadacz internetu (...)opinia (1) jezeli ktos chce internet to zalecam ziemniaka, lepsze to niz ta smieszna... nieszczescliwy posiadacz interne Konrad - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam tego internetu, ciągłe problemy z pingiem. Konrad Slav - opinia (1) Blokują dns-y , słaby transfer , zrywa połączenia. Zaspa Młyniec , nie polecam Slav Rumia - opinia (1) Super obsługa! Sprawna realizacja i koszty przystępne! Rumia Angelika - opinia (1) Bardzo polecam internet z WAVE, nie zacina się, działa bez żadnych... Angelika Leszek - opinia (1) Polecam z czystym sercem jak na internet radiowy to śmiga aż miło. Wrazie... Leszek Mario - opinia (1) Polecam wszystkim. Na Wave nie można narzekać. Jestem z nimi chyba od... Mario Dariusz Małecki - opinia (1) Na pierwszy rzut oka oferta najlepsza na rynku. Jednak po kilku latach mogę... Dariusz Małecki Piotr - opinia (1) Od kilku lat bez żadnych problemów. Polecam;) Piotr