Sterowa - ocena (1) Nieporozumienie miałem od internet radiowy, zganiali na problemy z... Sterowa Migdałowa Gdańsk - ocena (3) Najdroższy internet w trójmieście. Migdałowa Gdańsk Letnica - ocena (1) Masakra a nie dostawca internetu Letnica
Sylwia - ocena (1) Tragedia!!! Codziennie brak internetu, ciągłe awarie i nikt z tym nic nie... Sylwia sagan - ocena (1) Netia to jakaś porażka jest , jeśli chodzi o dostawę Internetu i TV, kilka... sagan Lukasz - ocena (1) Wszystko Oki Internet bardzo szybki Lukasz Lukasz - ocena (1) Najgorszy internet z jakim miałem do czynienia. Co chwilę zrywa połączenie,... Lukasz Piotr - ocena (1) Świat i technologia gna do przodu tak samo jak konkurencja która to jest w... Piotr Sylwia - ocena (1) Korzystam z oferty Limes (TV + Internet) od 6 lat. Dokąd firma działała... Sylwia Prawdziwy Słowianin - ocena (1) Jako dostawcy neta są beznadziejni, Gdynia Mały Kack non-stop awarie i braki... Prawdziwy Słowianin Katarzyna - ocena (1) Świetna jakość internetu, szybkie łącze i bardzo miła obsługa w. biurze Klienta Katarzyna Bartek - ocena (1) Mam Internet po światłowodzie od 2 lat i jestem bardzo zadowolony więc... Bartek Marcin - ocena (1) Pingi niskie, transfery akceptowalne, awarii prawie nie ma a jeśli się... Marcin Dawid - ocena (1) Ogółem dramat od kilku miesięcy. Jak zrobili swoją super modernizację w... Dawid teddy - ocena (1) Bez przerwy brak netu awaria goni awarię , wiadomo Orange to żabojady... teddy Marcin - ocena (1) dramat! co chwile brak dostępu do internetu. Jeśli znacie innego sensownego... Marcin Dominika - ocena (1) Bardzo fachowa i kompetentna obsługa klienta na każdym kroku. Internet działa... Dominika Marcin - ocena (1) Nieduża firma internetowa jednak właśnie przez to docenia małych klientów. Z... Marcin Wieloletni klient - ocena (1) Dostawcę oceniam dobrze, nie ma problemów z internetem, w razie jakichś... Wieloletni klient Piotr - ocena (1) Spoko dostawca. Czasem nie ma internetu, ale jak już jest to dobry Piotr