Po raz ostatni
Po paru latach postanowiłem znowu wybrać się na Pokład w celu spędzenia miło nocy,tak jak to kiedyś miało miejsce.Już na samum wejściu się zszokowałem,a chodzi mi tutaj dokładnie o wstęp płatny.Strona internetowa klubu oferuje w sobotę do godz. 21:00 wstęp 10zł po 21:00 20zł.Niestety nie jest to tak jak oferuje strona i pytam się dlaczego?? Na to pytanie dostałem od ochroniarzy odp. "nie wiem" bardzo wyczerpująca odpowiedź,a wręcz żałosna.Pokład oferuje dwu litrowe dzbany piwa które teoretycznie mają być tańsze o 2 zł,niewielka różnica bo na piwie aż 0,50gr,ale to nie wszystko.Po rozlaniu takiego dzbana do pokali pod kreskę 0,5 ltr. okazało się że 4 pokal został napełniony do połowy,czyli wierutne oszustwo.Informując o tym barmanowi udaje że mnie nie słyszy.Co to ma być?? Tak się traktuje klienta?? Był to mój ostatni raz kiedy tam poszedłem.....I moja prośba do właściciela lokalu żeby coś z tym zrobił,coraz więcej słyszę od ludzi że Pokład spadł na psy,a ja się przekonałem o tym na własnej skórze.Nie polecam.