Po treningu i wejściu na wagę mój procent tkanki tłuszczowej wzrasta i tracę trochę mięśni, co jest przyczyną

(Tu pierwszy raz) Więc dla przypomnienia mam 15 lat i przez ostatnie 2 dni ćwiczyłem po raz pierwszy rano i też robię przerywany post, więc ćwiczę na czczo i na treningi jednego dnia zrobiłem nogi i inne ciało, a także robiłem cardio HIIT, ale w zasadzie, kiedy ważyłem się na wadze, zyskałem około 300 gramów, więc ważyłem się przed treningiem miałem 65,1 kg, ale po treningu miałem 65,4 kg i procent tkanki tłuszczowej zmniejszył się z 16,2% do 18% tkanki tłuszczowej, a procent mojej masy mięśniowej spadł z 44,4% do 43,4%. Bardzo się martwię, czy ktoś może mi powiedzieć, czy zrobiłem coś złego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wypiłeś pewnie wodę, która fałszuje pomiary procentowe z wagi, przeczytaj dokladnie instrukcję obsługi wagi. Trzeba sie ważyc o stałej porze, żeby można było porównac a i tak wyniki będa sie zawsze troche różniły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...