Pobieranie krwi u 2latka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny gdzie polecacie i odradzacie pobrac krew malemu dziecku? Coreczka (2 latka) musie miec sprawdzone zelazo takze szukam dobrego miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Pobieranie krwi u 2latka

Chodzi o Gdansk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gd Wrzeszcz ul Jesionowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki, moze ktos jeszcze cos polecic?

Bruss przy szpitalu msw. Bylam tam z 2.5 latkiem. panie byly bardzo mile, zagadywaly. szybko to poszlo na koniec synek dostal lizaka i naklejki.

Oooo a gdzies czytalam wlasnie zle opinie o tym miejscu. Pewnie zalezy i od pacjenta i od pielegniarki.

Polecam Invictę w Gdańsku na Rajskiej. Zazwyczaj nie było tam problemów z małymi dziećmi. Z synem jeździliśmy też do Synevo na Zaspie i też było ok, ale ostatnio byliśmy tam z córką (która chyba żyły odziedziczyła po mnie - cienkie i niewidoczne) i był dramat - 5 minut grzebania igłą w ręce, bez sukcesu. Ale widocznie trafiliśmy na mniej "uzdolnioną" panią. Niektóre po prostu mają jakiś dar i potrafią pobrać w każdych warunkach. Inne niestety nie...

Dziekuje, a to ten oddzial Invicty, gdzie bada sie nieplodnosc?

To jest w CH Madison na górze, wejście z boku budynku. Mają tam punkt pobrań krwi, jak i gabinety lekarskie.

Dziekuje, jakos ogolnie stresuje mnie to pobieranie krwi :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze ktoras z Was cos jeszcze poradzic?

Możesz wezwać do domu jakąś firmę ( nie pamiętam nazwy współpracująca z Bruss, płacisz kilkanaście zł za dojazd i badanie kosztuje podwójnie ale co w swoim domu to w swoim. Była sympatyczna Pani i mogłam córkę przystawic do piersi i ja ululac więc dla mnie było to super rozwiązanie.

Medicover na Grunwaldzkiej, w części pediatrycznej Panie są super przygotowane do pobierania krwi maluchom.

Dzieki, to niedaleko od nas.

W Przychodni Morena pobierają krew małym dzieciom jakoś po południu. Byłam tam z moim synkiem jak miał ok. roku.
Ostatnio (ale jest już 5 latkiem) chodzimy do Diagnostyki na Pasażu Chełmskim. Pani ma bardzo duże doświadczenie i bez problemu pobiera krew dzieciom.

Dzieki dziewczyny, jestem nowa w Gdansku stad te moje pytania. Dzieki Wam za pomoc.

Inne tematy z forum

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...