Pobiernie Krwi w domu

Ostatnio korzystałam z usług firmy współpracującej z Lab. Bruss. Jestem mile zaskoczona, profesjonalna usługa, pielęgniarka sprawna pobrała krew u mojego synka za pierwszym razem. ( byłam w punkcie stacjonarnym i zawsze wielkie kłopoty). Ceny za badania takie same jak w Lab. Bruss. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też korzystałem i podobnie bardzo korzystne wrazenie (pozdrawiam pania Kasie z Gdyni). Natomiast wydaje mi sie, ze cenowo to wychodzi drozej, bo raz placi sie za sam dojazd (co jest oczywiste), ale tez nie ma zadnych rabatow dla stalych klientow. Choc szczerze mowiac dokladnie tego nie porownywalismy.

Witam a jaki koszt takiej uslugi gdzie taka wizyte mozna zamowic

BRUSS pobranie krwi w domu 608 290 862

To jest jakiś niezależny podwykonawca - firma z Pruszcza Gdańskiego, ale pielęgniarki mają w całym Trójmieście. Za sam przyjazd płaci się coś ok. 30 zł, do tego obowiązuje cennik bez żadnych rabatów (np. nie ma rabatów na kartę stałego klienta).

Inne tematy z forum

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?