Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 108

List polecony prorytetowy (1) w dniu 2016-08-02 17:35 UP Gdańsk 6 została nadana przesyłka do Konstancina.... Michał Przesyłka polecona (1) 13 -go lipca nadano do mnie przesyłkę poleconą ze Słupska.Do dnia... al ktos łaskawie odbierze telefon ? (1) obsługa tragiczna, jakość wykonywania usług pozostawia wiele do życzenia.... monika
Doręczanie emerytur (1) ZUS ustalił wypłatę emerytury do dnia 6 , dziś 6.07 a emerytury nie... Emeryt 4 dni robocze a przesyłka polecona priorytetowa niedostarczona!!! (3) Jestem zażenowana poziomem usług, które są świadczone przez tę Pocztę, jeśli... Wioletta Słabizna... (1) Pracownicy poczty nie dostarczają przesyłek a zostawiają awiza. Przerobione... Iks Masakra (1) Poczta polska "najwyższą władzą ". Nie pomogą żadne zmiany jak takie "baby"... Beata Poczta Polska władzą Najwyższą (1) Poczta Polska wyręczyła sejm i samowolnie ustala kiedy emerytury mają być... mietek NIKT nie odbiera telefonu. (1) Nikt nie odbiera telefonu. Przez cały dzień nie udało mi się dodzwonić, w... re poczta?? to jakies kpiny (1) Na przesyłkę czekam od świąt.... jak podejrzewam już się raczej nie... kasjan Najgorszy oddział w Trójmiescie (1) Listonosz zaniedbuje swoje obowiązki. Nie zna miasta. Najlepiej niech zmieni... Sebastian Jedyny podany telefon nie działa!!! (1) Czemu ta instytucja jeszcze istnieje???? Każda inna prywatna firma pocztowa... listonosz Stefan - opinia (2) Telefon (58) 3410046 nie odpowiada. Paczka nadana w wtorek leży na poczcie... Stefan Bezużyteczność (2) Listonosz nie donosi przesyłek tylko cały czas zostawia awizo pomimo tego, że... mjm Masakra (2) List polecony piorytetowy, który został dostarczony 26 czerwca tu do Gdańska,... Damian Ikona komuny (2) Listonosz nie doręcza przesyłek, a zamiast tego przetrzymuje je i nie można... Misio Wplata na konto (2) 07.10.15 (sroda) dokonalem wplaty na swoje konto.Dzis jest 13.10.15 a... Marcin Listonosz (1) Paczke monitorowalam przez internet, wiedzialam, gdzie sie znajduje,... Anonim Telefon nie odpowiada (1) a list polecony leży tam już drugi dzień. Dzisiaj jest piątek i znowu... pela Paczka ważąca 0,05kg za 14zł (3) Chciałam wysłać bluzkę listem poleconym, ale pani w okienku stwierdziła, że... Natalia