Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 108

Emilian - ocena (1) Dzwoniąc na doreczalnie wszyscy mają ciebie w d...e. Nikt nie odbiera... Emilian Jan Lewicki - ocena (1) do domofonu zadzwonił listonosz. Otworzyłem mu drzwi wejściowe do budynku.... Jan Lewicki Stanisław Białkowski - ocena (1) Przesyłka dotarła do UP6 20.grudnia 2023. Awizowana 20.grudnia 2023- awizo... Stanisław Białkowski
Kriss - ocena (1) Przesyłka do mnie nie dotarła w systemie widnieje że przesyłka odebrana o... Kriss R - ocena (1) Przesyłki nie docierają, brak awiz mimo wpisywania w system R Halyna - ocena (1) 00659007730555829582 Dzień dobry, nie polecam bo moja przesyłka została... Halyna Katarzyna - opinia (1) Nie polecam. Bezczelność bez granic. Na grzeczne pytanie o możliwość... Katarzyna Cieakwski - opinia (1) Dzień dobry, Czy ktoś kojarzy jakie jednostki, które wysyłają polecone... Cieakwski Maciek - opinia (1) Godziny pracy poczty Gdańsk 6 przy ul . Mickiewicza są nie dostosowane do... Maciek DNO (1) Nie wiem po co ludzie korzystają w ogóle z usług poczty polskiej na co w... allegro2019 viki - opinia (1) Nie polecam kuriera poczty. Tragedia. viki jedna wielka porazka (1) Dodzwonić się do placówki nie można, gdyż podniesienie słuchawki to... Martyna Kolejki! (1) Omijać szerokim łukiem. Nie bawić sie w pocztę polska, tylko od razu lecieć... Maurycy Dobry urząd (1) Chodzę tam od półtorej roku. Rzadko wysyłam, ale odbieram. Nie mam porównania... Paweł Recław Nic się nie zmieniło (1) - brak dostarczenia przesyłek i listów - zupełny brak awizo - w najlepszym... DockMan Tragedia. Nie polecam (2) Chciałbym dowiedzieć się, czy wyciszanie telefonów i przykrywanie ich kartką,... AS A ja jestem zadowolony z usług tej poczty (1) Widzę tu same narzekania i skargi. Opinie skrajnie negatywne. Napewno... skipper SKANDAL! (1) Po 4 dniach od nadania przesyłki poleconej prioryt. awizo w skrzynce a cały... Agnieszka Tragedia (1) Brak aktualizacji dla przesyłki, brak dotrzymania terminu dostarczenia,... Karolina Lepak masakra (1) Masakra. Nie odbierają telefonu, wg. śledzenia przesyłek przesyłka jest ale... Magda