Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdańsk, Świętokrzyska 62

Joanna - ocena (1) Totalnie tragiczna obsługa kobieta z metrowymi pazurami w świecących opaskach... Joanna Stanisław - ocena (1) nigdy nie można się tam dodzwonić doręczyciel nawet nie nacisnął domofonu i... Stanisław gr3 - ocena (1) Kurier nawet nie próbował dostarczyć paczki. Awizo sms do odbioru w... gr3
Mirka - ocena (1) Tragedia, paczka odesłana mimo,że powinna być i delikatnie ujmując wywalone.... Mirka Gość - ocena (1) Dramat, po raz drugi nie otrzymałem przesyłki z dokumentem, wysłanej... Gość Ja - opinia (1) Dramat, na trackingu awizo a w skrzynce pusto, listonosz już nawet nie dzwoni. Ja Karolina - opinia (1) Po raz kolejny nie otrzymałam awizo - tym razem ani pierwszego, ani drugiego.... Karolina Najgorsza placówka w Gdańsku może ktoś coś wreszcie z tym zrobi!! (1) Zawsze u nich list ma Gabaryt B. Powolni. W skrzynce wiecznie awizo pomimo,... niezadowolony klient Mam 50 lat i nie znam gorszej placówki pocztowej! (1) A kilka razy zmieniałam adres (zawsze to był Gdańsk). Listy (w tym faktury)... Beata obsluga na poczcie to porazka a listonosz to len i cwaniak (1) na poczciezeby odebrac przesylke trzeba stac minimum pol godzinybo tak... klientka poczty Tragedia (1) Po pierwsze listonosz... Najłatwiej z góry wystawić awizo nie fatygując się... niezadowolony listonosz do wymiany (2) Nagminne jestem w domu,obserwuje chodzącego listonosza oczekując na... mieszkaniec Zakoniczyna DRAMAT !! (1) Poczta zlokalizowana w Gdańsku, a listy przychodzą 3 dni póżniej niż na... kuba