sala Pod Aniołem (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wyboru sali. Polecamy wszystkim parom... Ola super! (1) esteśmy zachwyceni organizacją naszego wesela. Sala może nie jest ogromna,... G.Cz. Polecam!!! (1) Robiłam w tym lokalu 40-urodziny męża, jedzenia (przepysznego) bardzo dużo,... asiabar
Polecam! (1) Niedawno mieliśmy wesele "Pod Aniołem" i jesteśmy BARDZO zadowoleni. Sala... zadowolona polecam,ale (1) ludziom,którzy chcą się niemiło rozczarować.Bądzcie pewni,że pani wyprze się... Miron Serdecznie polecamy!!! (2) W lutym 2010 byliśmy tam na weselu siostry i było super!!! Świetna obsługa,... Aga i Miro SUPER WESELE (2) Serdecznie polecam wszystkim ten dom weselny.Obsługa super, jedzenie... Madzia gość weselny - opinia (1) byłam gościem weselnym i moge polecic wszystkcjeim tym ktorzy chce by goście... gość weselny Wesele wspaniałe (1) Polecam wszystkim ten lokal w lipcu bylismy na weselu u znajomych. Bawilismy... Ania formax - opinia (1) poLECAMY WSZYSTKIM CHĘTNYM .NAPRAWDĘ super lokal obsługa a przede wszystkim... formax