Mirosław Dalidowski - opinia (1) Witam Was, Od lat jestem klientem punktów "Pod Słoniem" w różnych miejscach,... Mirosław Dalidowski Polecam!! (1) Bardzo profesjonalna i pomocna obsługa klienta, wysoka jakość usług oraz... Monika WSZYSTKO SUPER TANIO I OD RĘKI!!! (1) Trochę obawiałem się o jakość i cenę usług z uwagi na przeciętne oceny na... Fonokaj
Brak profesjonalizmu (1) Bardzo nieprofesjonalni, straciłam prawie 2 godziny na oprawienie drutowe... Basia Polecam (1) Profesjonalna obsługa i sprzęt najlepszej jakości. Jedyne takie miejsce w... Judyta obsługa to jakiś zart (1) Obsługa to tragedia - pani szczupła - niemiła, chamska, ordynarna, powolna,... On Nie polecam (1) Jakość i usługi super, ale za to wyzysk personelu niesamowity.Pracujesz za... Jola Nie wiem, co sądzić (1) Mam do Słonia najbliżej, a zdarza mi się drukować coś w kolorze, gdy moja... Anna Pachnie komuną (1) Nie wiem gdzie się zaczyna profesjonalizm tej firmy, ale kończy się na... Paul Tibbets druk kolorowy (2) Naprawdę polecam, tak doskonałego druku w tej cenie nie ma nigdzie indziej !... julo Ogólnie (1) Zamawiałam pieczątki i nie dostałam ich w terminie. Dotego żle wykonane.... klientka zrzut VHS na DVD (1) Brak kontroli nad jakością nagrań, zero konserwacji taśmy, sprawdzenia jej... Mikołaj