Pod ścianę profesorów.

Ludzie Ziobry i on sam, tak się zniesmaczyli recenzja ich nowelizacji Kodeksu Karnego sporzadzona przez profesorow prawa Uniwersytetu Jagielskiego, że postanowili ich podać do sądu. Zastanawia mnie przyczyna tak kuriozalnie łagodnego potraktowania profesorów. Ponoć pierwszą reakcją resortu na krytykę, był pomysł aresztowania profesorów. Na Nowogrodzkiej chodzą słuchy by ustanowić zarząd komisaryczny na UJ z Pawłowicz na stanowisku Rektora.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czyjego uniwersytetu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uniwersytetu Jagiellońskiego rzecz jasna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aaaa, no to ok. Tak się upewniam, bo Twój starszy stopniem kolega zrobił mi kiedyś wykład w temacie niedouczenia z powodu literówki w francuskim słówku, a i Ty ostatnio byleś uprzejmy wytykać mi ciemniactwo. Więc tego, dla jasności, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hmmm.....Cóż począć. Aż dziwię się że Cross ograniczył się tylko do łapki w dół.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może po prostu Cross nie jest takim małostkowym d*pkiem jak ty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Krzyż jak zwykle w szczytowej formie riposty.

Dureń jak zwykle wręcz przeciwnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

To tak w ramach wali z chamstwem. Ach przepraszam, zapomnialem, ze to dotyczy tylko jednej strony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale co w ramach walki z chamstwem?

Nazywanie kogos durniem.

Jakiś czas temu zadeklarowałem że do każdego członka trzody, który złośliwie będzie zmieniał mój nick będę zwracał się per dureń. Jak wy to ładnie umujecie jest to reakcją na chamstwo i pogardę z którymi się spotykam. A wedle tego co piszecie chamstwo będące reakcją na prowokację jest usprawiedliwione. Więc o co te pretensje?
Poza tym chłopaki z uporem maniaka zmieniają mój nick więc chyba lubią jak się do nich zwraca per dureń.

Żadko to robię, ale dziś stwierdzam fakt obiektywny : Krzyż to dureń.

Jestes wielki, imponujesz mi.

"Żadko to robię, ale dziś stwierdzam fakt obiektywny : Krzyż to dureń."

Jak dobrze wiedzą wszyscy czytający fakty stwierdzane przez skydivera nabierają niemalże mocy urzędowej. Przynajmniej on sam tak uważa. W dodatku Skydiver uważa za durnia każdego kto śmie mieć inne niż on sam poglądy. Podsumowując drogi Skydiverze usłyszeć od kogoś takiego jak ty że uważasz mnie za durnia to prawdziwy komplement. Dopiero poczułbym się urażony gdybyś uznał mnie za przyjaciela.

>Dopiero poczułbym się urażony gdybyś uznał mnie za przyjaciela.

Żadko to robię, ale dziś ci, Krzyż coś powiem : Tylko dureń szuka przyjaciół w internecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słowa przyjaciel użyłem w przenośni. Nadal to co piszesz jest dla.mnie komplementem. To prawdziwy zaszczyt być uznanym za durnia przez takiego popaprańca jak ty.
Lepiej skup się na wypisywaniu bzdur jak to polski rząd kradnie Polakom polskie terytoria. Brzmi co prawda absurdalnie ale to właśnie w tworzeniu takich absurdów jesteś świetny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żeby być przyjacielem crosa trxeba sie poznac w necie i pojsc razem na ognisko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Krzyż, szukasz przenośni i komplementów tam, gdzie ich nie ma.
Najwyraźniej masz problem z rozumieniem prostych przekazów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok