Pod sokolem - opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Prosze o wszelkie "za" i "przeciw" dotyczace przebiegu uroczystosci weselnej w tym ladnym miejscu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pod sokolem - opinie

Jeśli myślisz o Chacie Myśliwskiej pod Sokołem w Straszynie to GORĄCO POLECAM!!!
Mieliśmy tam wesele miesiąc temu.
Sama chata w sobie jest piękna i nic tego nie zakłóci. Jedzenie było bardzo dobre, a cena przyzwoita. Troszkę za mało było kelnerek (1 na 25 osób), ale to szczegół. Właściciele sa w porządku - jak coś powiedzą to tak jest i już. Nie "czarują" i nie zapominają co mówili czy uzgadniali (patrz nieszczęsny Zaścianek!).
Reasumując - jeśli wesele to tylko tam!

Aha, nie wiem kto u Ciebie będzie grał, ale u nas był DJ i sprawił się rewelacyjnie!!! Chata dała mu duże możliwości, a on je wykorzystał.
Myślę, że wkrótce zamieszczę w sieci filmiki z naszego wesela to będzie można zobaczyć chatę i Dja w akcji :-)

Jak masz pytania to na prv odpowiem na każde.

pozdrawiam

Ile bylo osob na weselu?? Wdzieczny bede za jakies zdjecia na prv.

było 104 osoby, a fotki, hmmm muszę się zastanowić, może cos wybiorę w weekend i Ci podeślę

My robimy na około 80 osób i boję się że to troche za mało jak na ten lokal.

NIe masz co sie obawiac! My mielismy troszke ciasno, tzn. musielismy wstawic "w podkowe" trzeci stol. Przy 80 bedzie ladna podkowa (pod zegarem) a ta druga czesc ze stolami stoi zastawiona (wylaczona) z zabawy. Naprawde goraco polecam ten lokal! Wkrotce postaram Ci sie podeslac kilka fotek z naszego weseliska! Zreszta zapytaj wlascicieli o wrazenia z wesela 12 VI :-))))

Czy moglbys mi napisac adres mailowy tej chatki bo nigdzie na necie nie moge jej znalesc.
Dziekuje i pozdrawiam

Mogę namiary na Dj

Inne tematy z forum

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...