Poddasze - ile biorą fachowcy?

Temat dostępny też na forum: Remont - porady
Mam do wykończenia poddasze, na razie stan surowy zamknięty. Chcę się zorientować, ile będę musiał dać za m2, chodzi o ocieplenie watą+folia+jedna warstwa płyty G-k+szpachlowanie na gotowo?
Interesuje mnie cena za robociznę bez materiałów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poddasze - ile biorą fachowcy?

35zł metr polecam pana pawła 502328804

hahahahahhaha marek 35 zł ,proszę Cie nie pisz w temacie gdzie nie masz pojęcia,na gotowe od wełny do farby 70-100 zł ,na Kaszubach pewnie taniej tylko wysokość szafki pod skosem mierz w 2 miejscach bo się możesz zdziwić;),
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

35 zł???????????????????????????????? kurcze skąd taka cena?? prowadze takie prace od 20 lat i niestety nie pamietam takiej ceny. nie mniej niz 70 zł za m2 jesli ktos chce mniej (35 zł) to lepiej sie zastanowic i to grubo. szkoda czasu nerwów , pieniedzy oraz zepsutych materiałow. po za tym mysle ze jest tu jakaś niezgodnosć. z tego co wiem powinny byc 2 warstwy foli. paroizolacyjna oraz paroprzepuszczalna.
w razie pytan podam swój nr. pozdrawiam

HEJ HEJ ALE TEN PAN PODAŁ CENĘ ZA JEDNĄ CZYNNOŚĆ HAHA TZN: PROFILE,WEŁNA , PRZEWODY , EWENT.. RURY , PŁYTY , I SZPACHLA TO ZNACZY ŻE WCALE NIE JEST KASZUBEM HAHA . POZDRAWIAM WSZYSTKICH . PS. folię daje sie tylko jedną - FACHOWCY .

pytanie jest o całość to i cenę podaje się całości ,to 35 za szpachle ,wełnę ,czy płytę ?? HAHA

a pan Paweł od pana marka przyjdzie , weźmie zaliczkę ze 20 000 i sie zawinie z kaska tak jak to jeden pan z mazur zrobił jakiś czas temu na osiedlu w Pępowie .

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (4 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...