Poddasze

Robiliście może użytkowe poddasze?
Chcę synowi zrobić osobny pokój na górze ale wydaje mi się że jednak jest tam mało miejsca.....może ma ktoś i wrzicilby fotki zagospodarowanego już poddasza? :-) moja wyobraznia jest tak cienka że nie widzę tam łóżka itp :-) bardzo proszę o pomoc :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poddasze

Kwestia rozmiaru stodoły i jak dużo obornika przechowujesz już na górze..

A tak poważniej może jakieś konkrety ? Wysokość na poddaszu, czy masz skosy do poziomu podłogi itp ? Typ domku/szeregowca/bliźniaka ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

My niedawno nawet zdecydowaliśmy się na szafę przesuwaną na poddaszu. Możecie zainspirować się również https://budujeimieszkam.pl/szafa-przesuwna-na-poddaszu-dlaczego-warto/ , dowiecie się tutaj również jak wiele korzyści ma tego typu rozwiązanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pomysł fajny. Ale pamiętaj, że takie pomieszczenie musi spełniać pewne warunki. Ważnym elementem będzie np. wysokość takie pomieszczenia. Istotna też będzie klimatyzacja na poddasze, bo to dość szczególna część budynku. Myślę, że najlepiej zapytać specjalistę czy w ogóle taką adaptację można przeprowadzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Mega Mocni Banino (3 odpowiedzi)

czy to prawda, ze taras w tym przedszkolu będzie na dachu? czyli dzieci w pełnym słońcu na...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Nowa szkoła w Baninie (9 odpowiedzi)

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani...