Podglądałam Was ;-)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam serecznie i dołączam do grupy przyszłych Paniem Młodych. Od prawie miesiąca odwiedzam forum, ale nigdy nie starczyło mi odwagi, by napisać, no a poza tym nie mieliśmy jeszcze terminu, a teraz mam. Ja i Mój Ulubiony Mężczyna będziemy sobie ślubować 1.10.2005 r.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Podglądałam Was ;-)

witaj w gronie przyszłych Panien Młodych ;)) dobrze, że się w końcu odważyłaś napisać ;) my tu nie gryziemy ;))))

image

Wiem, wiem... i cieszy mnie to, że bedzie można pogadać o problemach, które dla panów są abstracyjne. Mój ukochany się troche podśmiewa, ale to chyba normalne, że dziewczęta bardziej się przejmują :-)

Witaj Ptysia :)
Mam nadzieje ze znajdziesz na forum wszystkie niezbedne informacje. Sprawdz sobie w watku "Lista slubujacych forumowiczow" kto jeszcze bierze slub w pazdzierniku. Poczatek pazdziernika to taki piekny okres - slicznie powychodza zdjecia w plenerze :)

Jesli pogoda dopisze, to pojedziemy bryczką na drewnianych kołach do ślubu w eskorcie dziewcząt w stylowych sukniach. No i liczę na to, że moje znajome amazonki i jeźdźcy nie zawiodą i będzie słychać rżenie i stukot kopyt po bruku... :)

Witaj ptysia:)

hej Ptysia ;-)

hejka Ptysia:)powiedz nam cos o sobie i "brzydszej" polowie:) pozdrowka

Witam jeszcze raz wszystkie panny :)
Na razie mogę napisać to, że jestem spoza Trójmiasta, a moją "brzydszą" połowę to chyba tak do końca nie nazwałabym brzydką :-D
Ale sukienkę wybrałam w Trójmieście, mam upatrzoną i raczej będę wypożyczała i chyba tutaj porobie inne niezbędne zakupy (choć pojeżdż ze 100 km do Was :) Mamy już zaklepaną salę na 1.10 (będzie około 100 osób), dzis umówilismy się z księdzem na mszę o 17. Kumpla fotografa prawie umówiłam i tylkę chcę jeszcze posłuchać jak gra zespół, z którym złapałam kotakt - znajomi 6 osób w tym skrzypce - Szymek nieźle na nich gra. to chyba na razie tyle o sobie, o nas :)

A gdzie bierzecie ślub? Bryczka..... oryginalne ;))))) Ja bym sie chyba nie zdobyła na odwage, mi sie przypominaja dawne czasy.

Hej Ptysia! Witam serdecznie i zapraszam do dialogu na forum. Pozdrowionka :)

miło Cię poznać :)

hejka , Ptysia

WITAJ PTYSIA,miłych przygotowań..... :)))

Witaj Ptysia !!!!!! Serdecznie pozdrawiam i życzę miłych przygotowań.

HEJ Kawa, jak tam przygotowania??? Zaproszeni już rozdaliście? No i jak sukienusia uszyta???

Witaj, ja również ślubuję w tym dniu:) powodzenia!!!!

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)