Eurodom (4) Eurodom to moim zdaniem najlepszy sklep z panelami w Gdańsku. Szukałem czegoś... Carlo de Markiz Jakość i ceny (3) Wybrałem się po panele do kuchni i kilku pokoi i cena bardzo pozytywnie mnie... KarolB. renowacja parkietu (1) Zamówiłam renowację parkietu a dostałam nową podłogę! Dwa spore fragmenty... Grażyna
podłogi (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z marco design. spotkałem się z... Wiesław Stoltman podłogi (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi firmy, jakości towaru oraz współpracy.... Wiesław Stoltman renowacja podłóg (1) Fachowość w temacie, szybka usługa, przystępna cena, gwarancja na użytkowanie... Maria Niekra Serdecznie polecam (1) Korzystałem z usług firmy Marco Design - zarówno w zakresie wyboru i zakupu... Maciej Perfekcjonizm! (1) Polecam tę firmę w każdej kwestii związanej z podłogami drewnianymi (wybór,... Tomek Piękne podłogi. (1) Solidna godna polecenia firma, efekt końcowy prac zarówno w przypadku podłóg,... MJS Parkiet (1) Bardzo dobra firma. Rzetelna, fachowa, punktualna i przyjaźnie nastawiona do... Joanna Flakowska jesteśmy zadowoleni (1) Drzwi bardzo dobrej jakości, kupiliśmy 11 sztuk na dwa mieszkania i podłogi.... Darek Zdecydowanie polecamy - fachowo, solidnie i na czas (1) Możemy zdecydowanie polecić firmę jako dostawcę i wykonawcę parkietu. W... Kasia i Mariusz Wykładziny i panele (4) Ilość wykładzin w sklepie mnie zadziwiła, a najlepsze było to, że nie były to... Karczos Szeroki wybór - tanio (4) Spory wybór paneli stwarza dużo możliwości jeśli chodzi o możliwość... Frex Dobra jakość (4) Wstrzymywałem się początkowo z opinią, ale teraz mogę już uczciwie napisać,... Robertson Ocena (4) Obsługa, wybór paneli, ceny - 10/10 Dopiero co kupiłem panele, więc nie chce... Kamil Gdansk Polecam zdecydowanie (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Totalnie cudownie Weronika AK (1) Punkt kiedyś dobry. Aktualnie zszedł na psy. 10 tysięcy zostawiłem nic... Ak Tapety (1) Chciałam kupić tapetę do salonu, ale nie bardzo wiedziałam, która będzie... Klientka z Kołobrzegu Panele i montaż (1) Pan Damian najlepszy ! Montował mi podłogę w Kwietniu. Mogę z czystym... Jan