Anna Rozbicka - ocena (1) Profesjonalna obsługa, zgodnie z zamówieniem. Anna Rozbicka klientka - ocena (1) profesjonalizm i dobre ceny. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego salonu. klientka Maria z Gdyni - ocena (1) Jestem pełna uznania dla szerokiej oferty w salonie, fachowej i rzetelnej... Maria z Gdyni
Zadowolona - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni! Baliśmy się, że przy dwóch psach podłoga od razu... Zadowolona Ola - ocena (1) duzy wybor podlog drewnianych, ale tez sa laminaty i winyle i pan uprzejmy Ola Julia - ocena (1) Profesjonalne podejście - podłoga dobrana biorąc pod uwagę przede wszystkim... Julia Ilona - ocena (1) Pełny profesonalizm, doradztwo oraz montaż, polecam Ilona Łukasz - ocena (1) Zostałem poproszony o opinie i robie to z przyjemnością. Przemiła i fachowa... Łukasz krisenkov@gmail.com - ocena (1) Bardzo dobra obsługa krisenkov@gmail.com Anna - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pięknie i dokładnie ułożone podłogi. Terminowo i solidnie. Anna Kasia i Michał Gdańsk - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i drzwi Jagras oraz podłóg Haro, które... Kasia i Michał Gdańsk Gosia - ocena (1) Świetna obsługa , wiedza jakiej nigdzie indziej nie widziałam. Polecam Gosia Lucyna - ocena (1) Polecam uczynność pana Pawła i pani Dominiki w trakcie wyboru. Ich... Lucyna Joanna - ocena (1) Pan Marek jest przemiłym człowiekiem z ogromną wiedzą na temat drewna i... Joanna Iwona - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon. Spory asortyment oraz świetna i... Iwona Anna - ocena (1) Profesjonalna i fachowa obsługa, cała współpraca przebiegła bezproblemowo, z... Anna Marcin - ocena (1) Dobre miejsce do poszukania inspiracji i zrealizowania każdego remontu :) Marcin Ryszard - ocena (1) Właściciel jest człowiekiem wysokiej kultury osobistej. Parkiet położony... Ryszard Witold - ocena (1) Solidność, to wręcz rzemiosło artystyczne, bardzo dziękuję za wykonanie usług Witold Marta - ocena (1) Czułam się 'zaopiekowana' przez Pana Marka od początku do samego końca. Pan... Marta