Katia - ocena (2) nie polecam Właściciel nastawiony na znaczne zyski. Proponowane ceny o 20-30... Katia Mieszkanka Garnizonu - ocena (2) nie polecam Zainwestowałam niemałe pieniążki na podłogi w Ala Floors. Podłoga... Mieszkanka Garnizonu olek - ocena (1) Firma zajmowala sie u mnie w domu renowacja parkietow i schodow na 3... olek
Klientka z Gdańska - ocena (1) Pan Adam ma ponad 10-letnie doświadczenie w branży i to widać. Samodzielnie... Klientka z Gdańska Maria - ocena (1) Wzorowe wykonanie, super efekt, profesjonalizm Maria Krystian - ocena (1) Szybka i fachowa pomoc w doborze materiału jak i ułożeniu. Krystian Dominik - ocena (1) Super asortyment i fachowe doradztwo Dominik Sławomir - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wysokiej jakości produkty Sławomir Kinga M. - ocena (1) Świetny punkt na mapie Trójmiasta. Duży wybór podłóg, drzwi, płytek. Polecam Kinga M. Michał Strzałkowski - ocena (1) Prestige Decor to prawdziwa perełka w świecie podłóg i kompleksowego... Michał Strzałkowski Michał Strzałkowski - ocena (1) Prestige Decor to prawdziwa perełka w świecie podłóg i kompleksowego... Michał Strzałkowski JAREK - ocena (1) Piękny Salon i super sprzedawcy JAREK dzidek_12 - ocena (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa, przystępne ceny i wysoka jakość... dzidek_12 Zofia - ocena (1) Bardzo dobrze mi doradzili w sprawie paneli Haro, które są ciche i... Zofia Iza - ocena (1) firma absolutnie do polecenia - duży wybór, prodesjonalna obsługa Iza Iza - ocena (1) od lat korzystamy z Ika- Kolor, zawsze miło i profesjonalnie obsłużeni -... Iza Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamowienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps Remik - ocena (1) Polecam! W sklepie dużo drzwi na ekspozycji, każdy wybierze coś dla siebie.... Remik Aleksandra - ocena (1) Bardzo duży wybór podłóg winylowych, kupiliśmy miesiąc temu, jesteśmy bardzo... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Profesjonalnie , atrakcyjne ceny, duży wybór. Katarzyna