Maciej - ocena (1) Pan Mirosław to ekspert wiedzący o podłodze wszystko. Doradztwo na bardzo... Maciej Daniel S.; Gdańsk - ocena (1) Zdecydowanie odradzam współpracę z tym nierzetelnym wykonawcą, czyli z p.... Daniel S.; Gdańsk Irena - ocena (1) Super szybką, terminowa i profesjonalna realizacja położenia podłogi. Montaż... Irena
Stanisław B - ocena (1) Bardzo duży wybor.Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Od... Stanisław B Ania i Sławek K. - ocena (1) Kupiliśmy cichą podłogę laminowaną z montażem i drzwi wewnętrzne. Jesteśmy... Ania i Sławek K. Aleks - ocena (1) Bardzo porządny sklep i wyśmienity personal. Polecają tylko to, co dokładnie... Aleks Ewelina - ocena (1) Bardzo duży sklep z fajną obsługą. Ciut się obawialiśmy montażu po... Ewelina Aga - ocena (1) Sprawna szybka i bardzo profesjonalna praca. Doskonały kontakt i... Aga Michał - ocena (1) Cieszę się,że trafiłem do Alfa Floors.Na wszystkie pytania i wątpliwości... Michał Krzysztof - ocena (1) Pracownia Pięknych Podłóg i Tarasów Pana Marka jest moim "pierwszym wyborem"... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Byłam dziś w salonie Abler w sprawie aranżacji kuchni. Zostałam potraktowana... Agnieszka Katia - ocena (2) nie polecam Właściciel nastawiony na znaczne zyski. Proponowane ceny o 20-30... Katia Mieszkanka Garnizonu - ocena (2) nie polecam Zainwestowałam niemałe pieniążki na podłogi w Ala Floors. Podłoga... Mieszkanka Garnizonu olek - ocena (1) Firma zajmowala sie u mnie w domu renowacja parkietow i schodow na 3... olek Klientka z Gdańska - ocena (1) Pan Adam ma ponad 10-letnie doświadczenie w branży i to widać. Samodzielnie... Klientka z Gdańska Maria - ocena (1) Wzorowe wykonanie, super efekt, profesjonalizm Maria Krystian - ocena (1) Szybka i fachowa pomoc w doborze materiału jak i ułożeniu. Krystian Dominik - ocena (1) Super asortyment i fachowe doradztwo Dominik Sławomir - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wysokiej jakości produkty Sławomir Kinga M. - ocena (1) Świetny punkt na mapie Trójmiasta. Duży wybór podłóg, drzwi, płytek. Polecam Kinga M.