Witold - ocena (1) Solidność, to wręcz rzemiosło artystyczne, bardzo dziękuję za wykonanie usług Witold Marta - ocena (1) Czułam się 'zaopiekowana' przez Pana Marka od początku do samego końca. Pan... Marta Bartek - ocena (1) Podłoga zrobiona perfekcyjnie. Nie było ani jednej rzeczy do której mógłbym... Bartek
ST - ocena (1) Cyklinowanie na najwyższym poziomie!!! ST GGG - ocena (1) Polecam, warto. GGG gosianogaj@wp.pl - ocena (1) Atrakcyjne ceny, przemiła obsługa.Polecam gosianogaj@wp.pl Maria D - ocena (1) zdecydowanie nie polecam! Zdecydowalismy się na wspołpracę z Deska Design z... Maria D Marcin - ocena (3) Podstawowe błędy w sztuce budowlanej! - nie sprawdzają wilgotności posadzki... Marcin Tomasz T - ocena (2) Gorąco polecam! Od początku proces wyboru świetnie prowadzony, Pan Michał... Tomasz T Anna - ocena (1) Z calego serca polecam. Bardzo profesjonalna firma-punktualnie, czysto,... Anna Antoni Bigaj - ocena (1) 17 lat temu Pan Marek Baranowski (firma Marco Design) osobiście układał nasze... Antoni Bigaj Iwona - ocena (1) Polecam. Jestem zadowolona z podłogi oraz montażu. Iwona Mario - ocena (1) Bogata ekspozycja, fachowa obsługa, wszystko ok. polecam Mario Agnieszka - ocena (1) Polecam firmę! 15 letnia teakowa podłoga po renowacji wygląda jak nowa!... Agnieszka Aleksandra - ocena (1) Polecam Świat Drewna z całego serca, od wyboru parkietu, wytłumaczenia różnic... Aleksandra Marcin - ocena (1) Długo szukałem wykonawcy który byłby jednocześnie profejnonalnym doradcą w... Marcin Maciej - ocena (1) Woodex zajął się podłogą w moim nowym domu od początku do końca,pierwszy krok... Maciej Leszek - ocena (1) Pełen profesjonalizm ! krótki termin ! firma naprawdę godna polecenia. Pan... Leszek Sylwia - ocena (1) Polecam serdecznie firmę Woodex profesjonalna obsługa na bardzo wysokim... Sylwia Monika - ocena (1) Podłoga jak nowa! Polecam z całego serca Monika