Tadeusz - ocena (1) Zakupiłem w ikakolor drzwi porta. Drzwi super i montaż bardzo sprawnie... Tadeusz Barbara Demps - ocena (1) Profesjonalnie i terminowo Barbara Demps Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamówienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps
Oliwia - ocena (1) Korzystałam z usług firmy deska design i jestem pod dużym wrażeniem ich... Oliwia Janek - ocena (1) Duży wybór, przemiła obsługa. Polecam! Janek Monika - ocena (1) polecam salon- bardzo duży wybór, dobra jakość, uprzejma i profesjonalna obsługa Monika Dorota - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Polecam. Dorota Marcin - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Podłoga wygląda pięknie. Montaż sprawny i... Marcin Aldona - ocena (1) Fachowa obsługa, pracownicy z dużą wiedzą na temat proponowanych produktów.... Aldona Zamaszek - ocena (1) Indywidualne podejście to coś na co warto zwrócić uwagę - jeśli szukasz... Zamaszek Florian - ocena (1) Polecam. Wszystko super Florian Asia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu podłogi w sklepie Ika. Podłogi mają... Asia Marta - ocena (1) Super podłogi!!! Marta Gabriela - ocena (1) Serdecznie polecam, świetna jakość! Gabriela Joanna - ocena (1) Super, bardzo polecam Joanna Katarzyna Myszkowiak - ocena (1) najlepsza jakość usług Katarzyna Myszkowiak MarlenaG - ocena (1) Super produkt oraz fachowy montaż. Salon i obsługa na duzy + MarlenaG Aneta - ocena (1) Bardzo duży wybór, przemiła atmosfera oraz fachowa obsługa. Naprawdę... Aneta Agata Dembowska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu drzwi w tym sklepie! Świetna jakość... Agata Dembowska Bartosz Gajewski - ocena (1) Zakup podłogi w tym sklepie to była świetna decyzja! Ogromny wybór wzorów i... Bartosz Gajewski