Michał Strzałkowski - ocena (1) Prestige Decor to prawdziwa perełka w świecie podłóg i kompleksowego... Michał Strzałkowski Michał Strzałkowski - ocena (1) Prestige Decor to prawdziwa perełka w świecie podłóg i kompleksowego... Michał Strzałkowski JAREK - ocena (1) Piękny Salon i super sprzedawcy JAREK
dzidek_12 - ocena (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa, przystępne ceny i wysoka jakość... dzidek_12 Zofia - ocena (1) Bardzo dobrze mi doradzili w sprawie paneli Haro, które są ciche i... Zofia Iza - ocena (1) firma absolutnie do polecenia - duży wybór, prodesjonalna obsługa Iza Iza - ocena (1) od lat korzystamy z Ika- Kolor, zawsze miło i profesjonalnie obsłużeni -... Iza Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamowienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps Remik - ocena (1) Polecam! W sklepie dużo drzwi na ekspozycji, każdy wybierze coś dla siebie.... Remik Aleksandra - ocena (1) Bardzo duży wybór podłóg winylowych, kupiliśmy miesiąc temu, jesteśmy bardzo... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Profesjonalnie , atrakcyjne ceny, duży wybór. Katarzyna Tadeusz - ocena (1) Zakupiłem w ikakolor drzwi porta. Drzwi super i montaż bardzo sprawnie... Tadeusz Barbara Demps - ocena (1) Profesjonalnie i terminowo Barbara Demps Barbara Demps - ocena (1) Drugi raz realizowałam większe zamówienie w tym sklepie i wrócę tu na pewno... Barbara Demps Oliwia - ocena (1) Korzystałam z usług firmy deska design i jestem pod dużym wrażeniem ich... Oliwia Janek - ocena (1) Duży wybór, przemiła obsługa. Polecam! Janek Monika - ocena (1) polecam salon- bardzo duży wybór, dobra jakość, uprzejma i profesjonalna obsługa Monika Dorota - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Polecam. Dorota Marcin - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi. Podłoga wygląda pięknie. Montaż sprawny i... Marcin Aldona - ocena (1) Fachowa obsługa, pracownicy z dużą wiedzą na temat proponowanych produktów.... Aldona