Monika - ocena (1) Podłoga jak nowa! Polecam z całego serca Monika Paweł - ocena (1) Dziękuję bardzo Panu Łukaszowi (sobota, zmiana popo) za obsługę. Bardzo duży... Paweł Marek - ocena (1) Bardzo duży wybór desek i parkietów Marek
feistnercelina@gmail.com - ocena (1) Polecam serdecznie,, Świat Drewna ". Zamówiłam podłogi z usługą montażu.... feistnercelina@gmail.com Andrzej - ocena (2) Od samego zakupu po montaż,firma bardzo profesjonalna.Sprzedawca pomaga przy... Andrzej Basia - ocena (1) Moje wrażenia zawarte w trzech słowach: szybko, fachowo, solidnie. Polecam Basia Ewa z Sopotu - ocena (1) Panie Marku, bardzo dziękuję za wykonanie renowacji starego parkietu. Podjął... Ewa z Sopotu Tomasz - ocena (2) Wygląda dobrze tylko na początku. Później kruszej, pęka i odpada (opinia... Tomasz Szymon Topolewski - ocena (1) Szczerze polecam ,,Świat drewna" - profesjonalna obsługa, elastyczność w... Szymon Topolewski Agnieszka - ocena (1) Fantastyczna realizacja podłogi - deska Walczak. Bardzo kulturalny,... Agnieszka Magda - ocena (1) Przepiękna podłoga olejowana Chapel. Profesjonalna obsługa, doradztwo w... Magda Jolanta - ocena (1) Firma Woodex Gdynia,prowadzona przez panią Jolantę i Jarosława przywraca... Jolanta Barbra - ocena (1) podłogi położone profesjonalnie, z najwyższa starannością, z dbałością o... Barbra Krzysztof - ocena (1) Doradztwo na etapie wyboru podłogi. Ocena podłoża, pomiar i wyliczenie ilości... Krzysztof Tomasz - ocena (1) Wygląda dobrze tylko na początku. Później kruszeje, pęka i odpada. Tomasz Weronika - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i pracy. Potrzebowałam na cito... Weronika Michal P - opinia (1) Piękne podłogi! Efekt końcowy przekroczył nasze oczekiwania. Świetna... Michal P Grzegorz - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa, doradztwo oraz serwis. Duży wybór podłóg oraz... Grzegorz Ilona - opinia (1) Terminowo, fachowo, profesjonalnie. Pan Mareusz, który obsługiwał nas w... Ilona Klaudiusz - opinia (1) Firma kompleksowo kładła podłogi z orientalnego drewna i do dziś zajmuje się... Klaudiusz