Marcin - ocena (3) Podstawowe błędy w sztuce budowlanej! - nie sprawdzają wilgotności posadzki... Marcin Tomasz T - ocena (2) Gorąco polecam! Od początku proces wyboru świetnie prowadzony, Pan Michał... Tomasz T Anna - ocena (1) Z calego serca polecam. Bardzo profesjonalna firma-punktualnie, czysto,... Anna
Antoni Bigaj - ocena (1) 17 lat temu Pan Marek Baranowski (firma Marco Design) osobiście układał nasze... Antoni Bigaj Iwona - ocena (1) Polecam. Jestem zadowolona z podłogi oraz montażu. Iwona Mario - ocena (1) Bogata ekspozycja, fachowa obsługa, wszystko ok. polecam Mario Agnieszka - ocena (1) Polecam firmę! 15 letnia teakowa podłoga po renowacji wygląda jak nowa!... Agnieszka Aleksandra - ocena (1) Polecam Świat Drewna z całego serca, od wyboru parkietu, wytłumaczenia różnic... Aleksandra Marcin - ocena (1) Długo szukałem wykonawcy który byłby jednocześnie profejnonalnym doradcą w... Marcin Maciej - ocena (1) Woodex zajął się podłogą w moim nowym domu od początku do końca,pierwszy krok... Maciej Leszek - ocena (1) Pełen profesjonalizm ! krótki termin ! firma naprawdę godna polecenia. Pan... Leszek Sylwia - ocena (1) Polecam serdecznie firmę Woodex profesjonalna obsługa na bardzo wysokim... Sylwia Monika - ocena (1) Podłoga jak nowa! Polecam z całego serca Monika Paweł - ocena (1) Dziękuję bardzo Panu Łukaszowi (sobota, zmiana popo) za obsługę. Bardzo duży... Paweł Marek - ocena (1) Bardzo duży wybór desek i parkietów Marek feistnercelina@gmail.com - ocena (1) Polecam serdecznie,, Świat Drewna ". Zamówiłam podłogi z usługą montażu.... feistnercelina@gmail.com Andrzej - ocena (2) Od samego zakupu po montaż,firma bardzo profesjonalna.Sprzedawca pomaga przy... Andrzej Basia - ocena (1) Moje wrażenia zawarte w trzech słowach: szybko, fachowo, solidnie. Polecam Basia Ewa z Sopotu - ocena (1) Panie Marku, bardzo dziękuję za wykonanie renowacji starego parkietu. Podjął... Ewa z Sopotu Tomasz - ocena (2) Wygląda dobrze tylko na początku. Później kruszej, pęka i odpada (opinia... Tomasz