Bogdan - opinia (2) Bogaty wybór podłóg drewnianych i paneli winylowych. Żona wybrała podłogę... Bogdan Marcin - opinia (1) W Dom i Styl kupiłem podłogę winylową oraz drzwi wewnętrzne Asilo. Jestem... Marcin Daniel - opinia (1) W Dom i Styl zakupiłem podłogę winylową oraz drzwi wewnętrzne. Jestem bardzo... Daniel
Dominika Grzywaczewska - opinia (1) pan Władysław się na swojej robocie jak nikt inny. Pełna kultura w bardzo... Dominika Grzywaczewska Jerzy - opinia (1) Miła i kompetentna obsługa oraz doradztwo, położenie podłogi z desek oraz... Jerzy Kamil Niedzielski - opinia (1) Polecam wszystkim. Konkretne ustalenia, terminowość pracy no i robota... Kamil Niedzielski Adam - opinia (1) Fachowcy, super doradztwo i wybór. Adam krzysztof Pietrusiewicz - opinia (1) Profesjonalnie odnowiona podłoga. Ładnie czysto i fachowo. Z czystym... krzysztof Pietrusiewicz Marta - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona z zamówionej podłogi oraz z... Marta Emanuela - opinia (1) Z całego serca polecam Pracownię Pięknych Podłóg. Na pierwszym spotkaniu pan... Emanuela Maria - opinia (1) Rzetelny wykonawca, bogata oferta na podłogi drewniane i podłogi winylowe.... Maria Tomasz W. - opinia (1) Super obsługa i szeroki wybór producentów drzwi i podłóg. polecam z czystym... Tomasz W. MG - opinia (1) Korzystam z usług stolarni od lat, polecam! MG Zygmunt - opinia (1) Polecam współpracę z Prestige Decor. Jestem zadowolony z obsługi i produktów.... Zygmunt małgosia olszak - opinia (1) Jesteśmy,bardzo zadowoleni z usług tej firmy. Polecamy. małgosia olszak Anna - opinia (1) Rewelacja stara podłoga a wyszła jak nowa Anna Jeleniewicz Marek - opinia (2) Obsługa i poszanowanie klienta oraz kupionego towaru i jego jakość pod... Jeleniewicz Marek Kasia - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani Jolancie która swoim zaangażowaniem i sprytem handlowca... Kasia Łukasz - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Swiat Drewna może być wzorem dla innych usługodawców.... Łukasz Tajemniczy Klient - opinia (1) Bardzo duży wybór drzwi i to takich, których nie znajdzie się w marketach.... Tajemniczy Klient