Kasia - opinia (1) Szczerze polecam! Korzystałam z oferty przez wiele lat w innej firmie, lecz... Kasia Beata - opinia (1) Pan Marek jest przede wszystkim cudownym i cierpliwym człowiem.Lata pracy... Beata Monika i Filip - opinia (1) Ze względu na dość zaniedbany stan parkietu wachalismy się nad decyzja czy... Monika i Filip
Paulina - opinia (1) W firmie Studio Parkietów zamówiliśmy również drzwi DRE, cena z montażem... Paulina Paulina - opinia (1) Współpraca z Panem Piotrem to czysta przyjemność. Niezwykle komunikatywny i... Paulina Magdalena - opinia (1) Bardzo rzetelna firma ze sporym doświadczeniem. Od początku bardzo dobry... Magdalena Karol - opinia (1) Profesjonalne podejście do tematu, wysoka jakość wykonanej usługi - to... Karol Joanna - opinia (2) Alarm! W grudniu 2022 r. salony... Joanna Sylwek G - opinia (2) Firma godna zaufania, fachowe doradztwo, przemiła obsługa. Reklamacje... Sylwek G PJ - opinia (1) Polecam, super panele, wytrzymują nadal dójkę dzieci i psa. Montaż również... PJ Alicja - opinia (1) pełen profesjonalizm, szybka realizacja, świetne doradztwo, gorąco polecam... Alicja Patrycja - opinia (1) Kompletny brak profesjonalizmu!!! Podloga polozona plywajaco podnosi sie pod... Patrycja Michał - opinia (2) Długo szukałem firmy, która kompleksowo mogłaby się zająć naprawą mojej... Michał Bogdan - opinia (2) Bogaty wybór podłóg drewnianych i paneli winylowych. Żona wybrała podłogę... Bogdan Marcin - opinia (1) W Dom i Styl kupiłem podłogę winylową oraz drzwi wewnętrzne Asilo. Jestem... Marcin Daniel - opinia (1) W Dom i Styl zakupiłem podłogę winylową oraz drzwi wewnętrzne. Jestem bardzo... Daniel Dominika Grzywaczewska - opinia (1) pan Władysław się na swojej robocie jak nikt inny. Pełna kultura w bardzo... Dominika Grzywaczewska Jerzy - opinia (1) Miła i kompetentna obsługa oraz doradztwo, położenie podłogi z desek oraz... Jerzy Kamil Niedzielski - opinia (1) Polecam wszystkim. Konkretne ustalenia, terminowość pracy no i robota... Kamil Niedzielski Adam - opinia (1) Fachowcy, super doradztwo i wybór. Adam