Taras Redłowo - opinia (1) Trafiliśmy tutaj bezpośrednio od producenta desek tarasowych, którymi byliśmy... Taras Redłowo Karol - opinia (1) Super firma, miła obsługa, duży asortyment i fachowcy I klasa.... polecam Karol Dawid - opinia (3) Bogata oferta plus dobre ceny i miła obsługa. Dawid
Kasia K - opinia (2) Bardzo rzetelna firma. Pomogli nam znaleźć śliczny parkiet w promocyjnej... Kasia K Marcin z Elbląga - opinia (6) Duży i szeroki wybór wraz z rewelacyjna jakością. Marcin z Elbląga 4 rent gda - opinia (8) Zajmujemy się wynajmem mieszkań w Trójmieście. Z usług Eurodomu korzystamy... 4 rent gda Marta - opinia (8) Jestem bardzo zadowolona. Polecam Marta Julia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nowej podłogi, którą kupiłam w Ika-kolor. Przemiła... Julia Mariusz - opinia (8) Pełen profesjonalizm, super obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie Mariusz ND - opinia (8) Pełen profesjonalizm, wysoka jakość. ND Mateusz B. - opinia (8) W 2012 roku kupilismy panele z Quick Step do naszego mieszkania. Teraz... Mateusz B. Janusz - opinia (8) Mając złe doświadczenia z panelami kupionymi w markecie, zastanawialiśmy się,... Janusz Karolina - opinia (8) Mój salon wygląda o niebo lepiej! Obsługa bardzo pomocna i kompetentna.... Karolina Wiktoria P. - opinia (8) kupiliśmy podłogę do przedszkola. Panele nie były najtańsze, ale warte tych... Wiktoria P. Marc Ela - opinia (7) Jestem bardzo zadowolona! Łatwa w montażu, solidne wykonanie, bardzo dziękuję... Marc Ela Wiola Oz - opinia (8) Profesjonalne podejście obsługi na każdym etapie obsługi. Pracują tam... Wiola Oz M. - opinia (8) Zawsze chętnie do Was wracam i polecam każdemu! Wysoka jakość produktów,... M. Adam - opinia (8) Gorąco polecam zakupy w salonie Eurodom! Za rozsądną cenę kupiłem piękne... Adam Mateusz K. - opinia (2) Układanie podłogi poszło bardzo sprawnie. Naprawdę wyglądało to świetnie,... Mateusz K. Bartosz - opinia (1) Duży wybór podłóg drewnianych. Zostaliśmy obsłużeni kompleksowo. W kwestii... Bartosz