Agata - opinia (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Kontakt bezproblemowy. Montaż szybko i... Agata Justyna - opinia (1) Bardzo polecam Studio Parkietów! Pan Tomek to świetny fachowiec. Wszystko... Justyna Karol - opinia (1) Rzeczowe doradztwo i wielka kompetencja. Świetne wykonanie, nie wymagające... Karol
Leszek - opinia (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Polecam Leszek MP - opinia (1) Niekompetentny, nieterminowy, nie odbiera telefonów, a na koniec spartaczył... MP Ewa - opinia (1) Firma układała podłogę drewnianą jesionową, pięknie ułożona podłoga, pełen... Ewa Klient domu - opinia (1) Super firma i obsługa. Bardzo dobrej jakości produkty Klient domu Kornel - opinia (1) Świetna obsługa, panele i listwy ułożone idealnie Kornel Profesjonaliści (2) Szukałem jakości i wyboru. Jestem bardzo zadowolona zarówno z drzwi jak i... Grażyna ZK - opinia (1) Polecam, szeroki wybór i podłoga sie dobrze sprawdza jak dotychczas ZK Gosia - opinia (1) Mam absolutnie przepiękną podłogę! Parkiet, a wcześniej wylewka, zostały... Gosia Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi tego sklepu jak i dostępności przeróżnych... Katarzyna Klientka - opinia (1) Kontakt z przedstawicielem handlowym panem Bartoszem bardzo dobry, ale na tym... Klientka Łukasz - opinia (1) Chcielibyśmy serdecznie podziekować za współpracę przy zakupie i montażu... Łukasz Z.Forys - opinia (1) Duży wybór podłóg; firm , kolorów , rodzajów. Profesjonalne doradztwo.... Z.Forys Andrzej Rynkiewicz - opinia (1) Mało jest takich miejsc gdzie można znależć tak kompetentną i miłą obsługę .... Andrzej Rynkiewicz Krzysztof - opinia (1) Niezwykle profesjonalna obsługa na każdym etapie: od sugestii dotyczących... Krzysztof Mateusz - opinia (1) Doskonała obsługa, znajomość tematu mnie zaskoczyła. Myślałem, że się... Mateusz ks - opinia (1) Niestety obsługa Klienta na bardzo słabym poziomie, bardzo długi czas... ks Katarzyna - opinia (1) Do skorzystania z oferty zachęciła mnie szeroka oferta oraz profesjonalne... Katarzyna