Katarzyna - opinia (1) Do skorzystania z oferty zachęciła mnie szeroka oferta oraz profesjonalne... Katarzyna Małgorzata - opinia (1) Cenisz sobie naturalne drewniane podłogi pięknie wykończone ? Z pewnością... Małgorzata Paweł - opinia (1) Pierwszy raz z usług sklepu Pergo w Rumi skorzystałem 6 lat temu. Panele do... Paweł
Renat - opinia (1) Super montaż podłóg na bardzo wysokim poziomie.dziekuje Renat KacperWichowicz - opinia (1) Firma stonax realizuje usługi w zakresie krystalizacji, renowacji,... KacperWichowicz KrzysztofKowalewski - opinia (1) Wszystko super. Jesteśmy z żoną zadowoleni. Dziękujemy raz jeszcze. Będziemy... KrzysztofKowalewski K. - opinia (1) Miła obsługa, fachowe doradztwo i wykonanie. Polecam K. Mateusz - opinia (1) Obsługa klienta - pierwsza klasa , ilość przekazanych mi informacji o... Mateusz Krzysztof - opinia (1) Polecam!!! Obsługa i doradztwo na wysokim poziomie. Towar zakupiony bez... Krzysztof Sebastian - opinia (1) Zakup w sklepie stacjonarnym, obsługa bardzo wykwalifikowana znająca się na... Sebastian Klaudia - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie- obsługa bardzo pomocna. Duży wybór i ceny... Klaudia Michał - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szybka dostawa wybranego modelu. Fachowe doradztwo. Michał Alicja - opinia (1) Firma pełna niezwykłego w dniu dzisiejszym profesjonalizmu wykonawcy... Alicja M.Z. - opinia (1) Bardzo Polecam to miejsce z najlepsza ofertą tapet w Gdańsku! Bardzo miła i... M.Z. Julia - opinia (1) Szeroki wybór paneli podłogowych. Kupowałam panele i listwy. Bardzo fajnie... Julia 3eci - opinia (2) Nienwiem jak taka firma jeszcze funkcjonuje na rynku. Jesli chcesz kupic... 3eci Maciej - opinia (1) Takiego wyboru drewnianych podłóg nie znalazłem w żadnym innym sklepie w... Maciej Elżbieta - opinia (1) Nie polecam. Czas dostarczenia drzwi wraz z montażem to aż 4 miesiące. Po... Elżbieta Urszula - opinia (1) Serdecznie polecam! Potrzebowałam fachowej pomocy przy wykańczaniu mieszkania... Urszula Ewa & Piotr - opinia (1) Profesjonalizm, doradztwo ,miła obsługa. Firma zasługuje na pełne zaufanie. Ewa & Piotr