Podłoga drewniana - fachowcy w 100%!! (1) 1. Dobra oferta cenowa 2. Profesjonalny sposób kontaktu z klientem (p.... MD stonax bardzo solida firma. (1) Witam. Bardzo polecam firmę stonax. właściciel jest solidnym, życzliwym i... Hartuna Dobry adres. Po prostu. (3) Sklep z pozytywną energią. Personel bardzo pomocny i zaangażowany. Nie... Monika
Polecam - firma profesjonalna (1) Firma godna polecenia. Profesjonalizm w każdym calu. W sytuacji wątpliwej co... Felix dobry sklep (10) Spory wybór dywanów, a ich jakość i wygląd też niczego sobie. Chyba jeden... Kamil Malik Pełen profesjonalizm (1) Usługa niecodzienna ponieważ oprócz desek na podłodze, zostały też położone... Jacek Dobór Drzwi - Polecam! (1) Polecam, Pan z salonu wypytał mnie dość szczegółowo o potrzeby i wspólnie... Czarek Święgowski Dobrzy fachowcy + świetna jakość (1) Zdecydowałem się na współpracę przy kolejnej inwestycji bo za pierwszym razem... Filip Polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa z doskonałym wyczuciem potrzeb klienta.... Klientka Polecam (1) Polecam! Do Ika Kolor trafiłem z polecenia znajomego, który również korzystał... Marcin super panele, przetestowałam (2) Panele naprawdę rewelacyjne, nie potrzebują żadnej reklamy, polecam vinylowe,... Bożena W. Polecam z czystym sumieniem (1) firma heban jest dla mnie najodpowiedniejszym wykonawcą z jakim miałem... Krzysztof Zdecydowanie Polecam!!!! (1) Firma Heban jako jedyna z wielu podjeła się naprawy starego parkietu. Przed... Dominik Nie polecam (3) Nie ma możliwości otrzymania szczegółowej faktury.nie wiem wobec tego jaki... Barbara Kondro Zadowolona klientka :) (1) W Ika-kolor zostałam mile zaskoczona kompetentną obsługą - bardzo rzeczowo... Renata Wytrzymałe i ładne panele (3) Jeżeli ktoś szuka takich właśnie paneli to polecam się wybrać do tego sklepu.... Makowski Panele godne polecenia (3) Panele sprawdzają się bardzo dobrze, więc sklep jak najbardziej polecam. Ceny... Broker Solidne wykonanie (2) Duży plus za możliwość zamówienia konkretnych paneli i ich późniejszy odbiór... H. Bieniek Polecam (3) Sklep oferuje spory wybór paneli i ogólnie podłóg. Dobra obsługa i ceny. Kowalczyk polecam (9) Świetny towar, świetna obsługa - czego chcieć więcej? Polecam! nanek11