Magda - opinia (1) Współpraca przebiegała sprawnie, obsługa przesympatyczna, można się na... Magda Krzysiek - opinia (1) Bardzo dobrej jakości podłoga i listwy. Polecam Krzysiek AK - opinia (1) Obsługa w salonie sprzedaży rzetelna i profesjonalna. Panowie dokładnie... AK
Ania i Paweł - opinia (1) Realizowaliśmy zamówienie w salonie Dom & Styl na podłogę drewnianą wraz z... Ania i Paweł Usługi remontowo-budowlane przebiegły pomyślnie :) (1) Solidny partner przestrzega wszystkich terminów, doskonale wykonana usługa i... EwelinaFale Solidna firma (1) Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z wykonanych usług remontowych jak i z... StefanG Drzwi cało-szklane (1) Polecam współpracę z Deska Design! Do naszego nowo budowanego domu szukaliśmy... Przemysław Ciesielski FS - opinia (1) Niezwykle szeroki wybór i fachowa pomoc. Jestem niezwykle zadowolony zarówno... FS Solidna firma (1) Montaż drzwi przebiegł sprawnie, zgodnie z terminem. Praca była "czysta", nie... Katarzyna Polecam podłoge z montażem (1) Bardzo polecam sklep i zakup paneli podłogowych z montażem. Sprawnie,... Aneta nie polecam (1) Spędziłam w sklepie 40 minut i nikt z obsługi do mnie nie podszedł. Kręciłam... klientka Jestem niezadowolony (1) Obsługa na fatalnie niskim poziomie, kierowca jakby połkną strusie jajo.... Jan Znakomite wykonanie (1) W sklepie zakupiłam deski drewniane z usługą ich położenia. Jestem w 100 %... Luiza 3 x TAK !!! (1) Profesjonalne podejście do klienta, fachowa wiedza oraz przemiła obsługa.... Marta K. Piotr - opinia (1) Pan Marek wraz ze swoją ekipą nadał nowe życie prawie stuletniemu parkietowi.... Piotr Andrzej - opinia (1) fachowa obsługa, dobry kontakt, polecam Andrzej Doskonała obsługa! (1) Po pierwsze bardzo rzeczowe doradztwo. Po drugie uprzejmość i profesjonalizm... Marcin Zakup podłog drewnianej z usługą ułożenia (1) Witam, Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi Studio Parkietów w Gdańsku!... Anna deska kompozytowa na taras (2) Mamy mocno nasłoneczniony zachodni taras, który od lat czekał na... Eliza dobry wybór (1) Firmę AR-KON poleciła mi moja znajoma projektantka. Zanim skorzystałam z... Ewa