Bartosz - opinia (1) Duży wybór podłóg drewnianych. Zostaliśmy obsłużeni kompleksowo. W kwestii... Bartosz Anna - opinia (8) Jesteśmy zadowoleni z zakupu podłóg i drzwi. Terminowo i solidnie. Anna Norbert - opinia (8) Serdecznie polecam sklep Eurodom :)Ogromny wybór podłóg :) Profesjonalne... Norbert
Dawid - opinia (2) Jeśli chodzi o drzwi i podłogi to nie mają sobie równych. Super jakość,... Dawid Ewa - opinia (2) Podziękowania dla Panów z Dom&Styl za świetną współpracę. Moja podłoga... Ewa Tomasz K. - opinia (2) Długo szukałem podłogi drewnianej w Gdańsku. Architekt polecił mi salon... Tomasz K. Jolka - opinia (2) proszę omijać ten sklep szerokim łukiem.!!!!!!!!..montażysta nijaki pan... Jolka Karola - opinia (2) Najlepsi w Trójmieście! Wybór bardzo duży, świetnie wyeksponowany ! Obsługa... Karola Qwertyx - opinia (2) Nie polecam. Najlepiej by było dla monterów tej firmy gdyby najpierw były... Qwertyx Ogromna oferta. W żadnym Komforcie nie widziałem tylu dywanów (6) Bardzo duży wybór. No i fajna pomoc obsługi. Super Andrzej Grabowski polecam (5) Kupiłam dywan ręcznie tkany w bardzo okazyjne cenie, mam go ponad rok. Jest... Marzena Andrzej - opinia (1) Pełen profesjonalizm prace wykonane sprawnie i porządnie Andrzej Mirosław, Barbara Tłokińscy - opinia (1) Firma Świat Drewna wykonała u nas podłogę drewnianą jesionową na powierzchni... Mirosław, Barbara Tłokińscy Sylwia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zamówionych drzwi. Panowe od zamówienia, pomiarów,... Sylwia Piotr - opinia (1) Zamówiłem drzwi wewnętrzne z koniecznością mieszania koloru i okazało się, że... Piotr Karolina - opinia (1) Jakość i profesjonalizm, a przy tym bardzo sympatyczna obsługa :) Fachowe... Karolina Iwona - opinia (1) Polecam, profesjonalna, miła obsługa Iwona Arkadiusz Jaworski - opinia (1) Asortyment i oferta super! Obsługa przed sprzedażowa na najwyższym poziomie,... Arkadiusz Jaworski Martyna Lipska - opinia (1) To już moja kolejna realizacja ze Światem Drewna i jak zawsze efekty... Martyna Lipska Małgorzata - opinia (1) Profesjonalizm i fachowa obsługa. Byliśmy bardzo dobrze zaopiekowani -... Małgorzata