Dorota - opinia (2) Piękne podłogi drewniane oraz super obsługa. Polecam. Dorota małgorzata borkowska - opinia (2) Bardzo dziękuję dom&styl za fachową pomoc, jakoś usługi i terminowość.... małgorzata borkowska Magdalena - opinia (2) Fachowe doradztwo oraz profesjonalnie wykonana usługa. Szczerze polecam. Magdalena
Kornel - opinia (2) Świetna obsługa, panele ułożone bez najmniejszych zastrzeżeń Kornel Tomek - opinia (2) Podłoga oraz drzwi po zamontowaniu prezentują się znakomicie. Prace montażowe... Tomek Ania i Rafał - opinia (2) Super! Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt z obsługą na... Ania i Rafał Jerzy - opinia (2) Podłogi drewniane oraz drzwi najwyższej jakości Jerzy Rafał M. - opinia (2) Zdecydowałem się na usługę cyklinowania parkietu w Dom&Styl. Jestem bardzo... Rafał M. Zbigniew - opinia (2) Bogaty wybór podłóg drewnianych w Trójmieście. To właśnie w Dom&Styl... Zbigniew Marek - opinia (2) Usługa wykonana profesjonalnie, polecam. Marek Maria - opinia (2) Nowa podłoga wygląda przepięknie. Cieszę się, że zdecydowałam się na jodłę... Maria Wiktoria - opinia (1) Ciekawe miejsce do realizacji pomysłów na własne wnętrze! Przyjechaliśmy... Wiktoria Ela - opinia (2) Profesjonalny kontakt. Wszystko przebiegło jak należy. Dziękuję! Ela Dawid Jakubowski - opinia (1) Współpraca z Panem Markiem to jedna z najlepszych rzeczy jakie spotkała mnie... Dawid Jakubowski Mariusz - opinia (1) Po prostu rewelacja. Pomimo opóźnienia realizacji zamówienia przez producenta... Mariusz Taras Redłowo - opinia (1) Trafiliśmy tutaj bezpośrednio od producenta desek tarasowych, którymi byliśmy... Taras Redłowo Karol - opinia (1) Super firma, miła obsługa, duży asortyment i fachowcy I klasa.... polecam Karol Dawid - opinia (3) Bogata oferta plus dobre ceny i miła obsługa. Dawid Kasia K - opinia (2) Bardzo rzetelna firma. Pomogli nam znaleźć śliczny parkiet w promocyjnej... Kasia K Marcin z Elbląga - opinia (6) Duży i szeroki wybór wraz z rewelacyjna jakością. Marcin z Elbląga