Podoba mi sie swieże podejście

Muszę pochwalić to biuro za zupełnie świeźe podejście do tematu sprzedaźy mojego mieszkania zrobili:
- folder nieruchomosci
- rzut
- film
- sesje fotograficzna

Sa juz pierwsi oglądajacy po 3 dniach a z innych biur cisza po ponad 3 tygodniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacyjne biuro a przede wszystkim p. B. Czeczotko

Kupić mieszkanie z odległości 300 km. jest nie lada wyzwaniem.
Napisałam do kilku biur w Trójmieście dokładnie precyzując swoje potrzeby.
Odpowiedziało kilka, lecz JEDYNYM specjalistą d/s nieruchomości profesjonalnie, rzeczowo i dokładnie dostosowującym propozycje był p. Bogusław Czeczotko.
Fachowa, pełna zaangażowania komunikacja i działania p. Bogusława doprowadziły do tego iż byłam przekonana o solidności oferty i po rezerwacji hotelu przyjechałam do Gdańska.
Spotkanie i prezentacja mieszkania odbyły się w niebywale miłej atmosferze.
Miałam ...wyszukaną przez syna podobną ofertę...nawet korzystniejszą cenowo, którą obejrzałam...ale z uwagi na idealne przygotowanie oferty, starania o jej rezerwację, profesjonalizm i kulturę osobistą p. Czeczotko zadecydowałam o kupnie właśnie tego mieszkania....z.BIURA PEPPER HOUSE.
Jestem już po umowie przedwstępnej na którą z dworca PKP zawiózł mnie osobiście p. Czeczotko. Był przy umowie przedwstępnej co dla starszej pani jaką jestem było wielkim wsparciem.
Teraz czekam na umową przenosząca własność przy której wierzę, że p. Bogusław też będzie mi towarzyszył.

Serdecznie dziękuję p. Bogusławowi za starania, opiekę i znalezienie mieszkania.
Wszystko odbyło się na 6+

P.S. Biuro PEPPER HOUSE przedstawia swoje oferty na najbardziej czytelnej wizualnie z rzetelnym opisami stronie....i to też ma wpływ na wybranie biura z którego usług chce się skorzystać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1