Gabinet Podologiczny

Podolodzy

Gdynia, Czeremchowa 2A

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! :) (1) Jestem stałą klientką salonu JL i bardzo sobie go cenię. Od roku korzystam z... zadowolona nie polecam epilacji (1) niestety muszę skrytykować zabieg epilacji - pomimo 5 wizyt włosy odrosły co... niezadowolona nie polecam epilacji (2) W zeszłym roku skorzystałam z oferty grupona-pachy i bikini.Wydawała się... misy
Pani Sylwia! Rewelacja ! (1) Korzystałam u Pani Sylwiii z zabiegów epilacji laserowej i promocyjnego... Fela polecam (3) Jestem stała klientka JL.Gabinet zadbany,sprzet czysty bez obawy poddaje sie... Mała Kasia - opinia (1) Witam, byłam u Pani Joli kilkakrotnie i uważam się za stałego klienta. Mam... Kasia Klaudia - opinia (1) Polecam wszystkim,ten gabinet kosmetyczny bardzo dobra obsługa miłe... Klaudia Polecam Panią Jole- jest profesjonalistką w każdym calu (1) Miła obsługa, profesjonalnie wykonan usługa, do tego przy świadczeniu... Aga Pestka zdecydowanie polecam (1) Korzystam z usług salonu regularnie. Zgadzam się z przedmówcą iż czasem... AK misia - opinia (1) Gabinet urządzony z gustem, trafny dobór usług, dobre kosmetyki. Obsługa miła... misia Polecam (1) Mam porownanie do innych salonow, a ten zrobil na mnie pozytywne wrazenie juz... Doris Polecam (1) Bardzo fajny salon kosmetyczny, zamierzam regularnie korzystać z jego usług. Mulan