Gabinet Podologiczny

Podolodzy

Gdynia, Czeremchowa 2A

Depliacja Laserowa- Grupon Odradzam (1) Korzystałam tylko z zabiegu depilacji laserowej, więc nie oceniam innych... Rozczarowana potencjalna klientk zadowolona (1) Korzystam z usług Pani Joli od 3 lat, z czystym sumieniem mogę polecić... Joanna Profesjonalnie choć skromna dzielnica (1) Polecam usługi kosmetyczne Pani Joli! Choć w niepozornym miejscu to oferuje... klientka
Jak najbardziej pozytywnie :) (1) Naprawdę nie wiem, skąd tyle niezbyt pochlebnych opinii. Chodzę do gabinetu... Monika Pani wiecznie nie ma czasu (2) No niestety...za każdym razem czułam się potraktowana jak kłopot.... Zawiedziona zadowolona (1) Salon czysty,przyjemny.Korzystam od 2. lat z uslug fryzjerskich i... Anita NIE POLECAM FRYZJERA (1) Jakiś czas temu miałam wykonaną trwałą, niestety efekt był zerowy, trwała nie... klienta Nie polecam (3) Nie polecam W tamtym roku zdecydowałam sie wykupic kupon na pól roku... Klientka Odradzam (1) Po 5 zabiegach zero efektów. Jedna z Pań laserem strzela po 10 razy na jednej... m super (1) jestem zadowolona urządzenie daje efekty paszki - po 3 razach 70% włosów... Karolcia czuję się oszukana (1) depilacja laserowa IPL... Wykupiłam kupon na Grouponie, tanio, więc co mi... Beata Bardzo zadowolona (1) chodze od roku i jestem siii ludzie nie kumaja ze to nie zabiek laserowy i ze... monika depilacja polecam (1) Jestem po 10 zabiegach depilacji pach bikini i jestem bardzo zadowolona mam... Klientka DEPILACJA IPL (1) Po 10 zabiegach przestałam chodzić. Włosków było znacznie mniej i wolniej... aga Polecam! (1) Robiłam zabieg depilacji laserowej na pachy i bikini i jestem bardzo... klientka Odradzam fotoepilację (1) Po 13(!) zabiegach na pachy i 7 na łydki zdecydowałam się dodać opinię. Na... Magda Polecam! (2) Trafiłam do gabinetu na zabiegi depilacji laserowej po niezbyt przyjemnych... zadowolona klientka Odradzam (1) Wykupiłam kupon na zakupach grupowych na fotoepilację w tym gabinecie.... Aniula klientka - opinia (1) korzystałam z zabiegu fotoepilacji- grupon- oczywiscie z dopłata za bikini h.... klientka nie polecam epilacji (1) Skorzystałam z fotoepilacji (kupon gruper)-do każdego zabiegu dopłacam ponad... klientka